- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
@barish kapat su konuyu psikolojim bozuldu :)Ekli dosyayı görüntüle 15389
Bu kupon gecen hafta altay dan gitti 21 oran :)
Bugünde atalanta 100 e 900 alcaktim.
@barish kapat su konuyu psikolojim bozuldu :)Ekli dosyayı görüntüle 15389
Bu kupon gecen hafta altay dan gitti 21 oran :)
Bugünde atalanta 100 e 900 alcaktim.
Valla 4 maç sen yaz 4 de ben oynayıp sağlama alalım kendimizi oradan galip çıkmamız lazımGotu saglama alalım Kanka özele gel buna care bulalım senle hahhaha
@barish kapat su konuyu psikolojim bozuldu :)
HahaBiz böyle deneye deneye sportbets bizim ödüllerden fazlasını kaldırmış ha
Kimse denemesin oyuna gelmeyin 1 e 2 yapın bilet alın :)Biz böyle deneye deneye sportbets bizim ödüllerden fazlasını kaldırmış ha
çıtayı çok yukselttınız butun kuponlar boşa gidiyor :)Biz böyle deneye deneye sportbets bizim ödüllerden fazlasını kaldırmış ha
En güzeli bencede riske girmeye gerek yok beyler paranız cebinizde dursun yüksek oran felan @Sportsbet.io 'nun oyunu oyuna gelmeyinKimse denemesin oyuna gelmeyin 1 e 2 yapın bilet alın :)
En yuksek oran isi bende yarına güzel bi kupon yapim söyle perşembeye kadar@barish kapat su konuyu psikolojim bozuldu :)
La etmeyin eylemeyin bilet alın ne oldu size ya siz eskiden böyle degildiniz :)En yuksek oran isi bende yarına güzel bi kupon yapim söyle perşembeye kadar
o kuponun ustune 1 maç ekleyip biz kazanalım dsdksd :)En yuksek oran isi bende yarına güzel bi kupon yapim söyle perşembeye kadar
Valla yav bizi bi salınLa etmeyin eylemeyin bilet alın ne oldu size ya siz eskiden böyle degildiniz :)
Başka forumlarda yarısma için 50 oran tutturuyorlar ama ödül fazlaydı oralarda.En güzeli bencede riske girmeye gerek yok beyler paranız cebinizde dursun yüksek oran felan @Sportsbet.io 'nun oyunu oyuna gelmeyin
asıl siz salın bızı garıban öğrenci adamalarız açın önümüzü açın :)Valla yav bizi bi salın
@barish bunlar supriz deneye deneye bitmez bu bilet gel senle 1 e 2 seklinde bilet almaya calıs alımValla yav bizi bi salın
Haha yarışma bu ya zevk için buradayız yani maddiyattan değilLa etmeyin eylemeyin bilet alın ne oldu size ya siz eskiden böyle degildiniz :)
Konus konus da vazfecsinler :)Yüksek oran uğruna herifleri zengin ettiniz
Ben bu yarışmayı yeni anladım 1 hafta oldu yoksa ilk başladığında yapardım bi kupon 3 haftalık bi ara öyle 2 tlye iyi bi kazanmıştım bankları sçeerekBaşka forumlarda yarısma için 50 oran tutturuyorlar ama ödül fazlaydı oralarda.
Kendi adınıza konusun biz battık bura son durak :)Haha yarışma bu ya zevk için buradayız yani maddiyattan değil
Valla ben zevk alamıyorum şuan korku var korkuHaha yarışma bu ya zevk için buradayız yani maddiyattan değil