real madrid senin oynayacağın topun ben taaaa neyse ulan ya kırk yılın başı realae oynadık yaptıgına bak sınır krızı geçirtti orul orull sucuklar
Umut atalanta ms 1 den yattım bana ne analatıyorsun :)@emana22 zidane nın bir gülüşü var son dakıka adamlar topa yatıyor bu guluyor marcelo guluyor ıyıce dellendım zidane kadar çöp bir teknik direktör yok net bunu sırf yalakalık olsun dıye koymuslar takımın başına bir sikten anladıgıda yok ben geçsem bu takımın başlına bundan daha iyi kadro çıkarırım
Yoksa umut gümbür gümbür geliyorGecmis olsun okyanusu fectin derede boguldun @yamukbozuk al su biletleri de bitsin artık
Valla sorma son duzluge girildi tırsıyorum :)Yoksa umut gümbür gümbür geliyor
Bunun cevabını bilen yok mu yavben birşeyi merak ediyorum diyelim kupon yaptım kupondaki maç biletler bittikten sonra sonuçlanırsa nolacak
Beyler bırakın 2 tipster alsın işteValla sorma son duzluge girildi tırsıyorum :)
ah be abi atalanta bellıydı ama o maçı alıcaktım baktım ulan dedım evınde bu takıma bu kadar oranı yedırmezler reala iy1,5 alt alacaktım oran kurtarmaz diye almadım alsaydım en azından tekrar deneme şansım olucaktı vah kı vah
Ben de bunu dusunuyom kac gundurBunun cevabını bilen yok mu yav
dahil olur bence çünkü biletin ne zaman biteceğini bilemezsin ve bilet bitmeden çnce almışsın bahsi bende dusundum bu mantıklı geldıBunun cevabını bilen yok mu yav
İnşallah biterBen de bunu dusunuyom kac gundur
Adamin juve macina kadar biletler bitse ne olur diye dusunmuyor degilim
dahil olur bence çünkü biletin ne zaman biteceğini bilemezsin ve bilet bitmeden çnce almışsın bahsi bende dusundum bu mantıklı geldı
Ben yil sonuna kadar alirim 1.5 ust ust , bekleyip dursunlarBen o zaman 4 haftalık yapsam şimdi bankoları seçip beklemek zorunda mı kalacaklar
öyle bişeye de izin vermezler tabiki ertesi gün veya 24 saat içinde en kötü 2 güne izin verilir yoksa herkes öyle yapar millet salak mı :)Ben o zaman 4 haftalık yapsam şimdi bankoları seçip beklemek zorunda mı kalacaklar
Buraya bir bilirkişi lazım @Bavarian @razorBen yil sonuna kadar alirim 1.5 ust ust , bekleyip dursunlar
İşte belli bir tarih olmayınca böyle yapsan da sen haklı olursun o yüzdenöyle bişeye de izin vermezler tabiki ertesi gün veya 24 saat içinde en kötü 2 güne izin verilir yoksa herkes öyle yapar millet salak mı :)