10 oran olucak ondan sonra 6 küsürŞu ana kadar en yüksek oran kaç
10 oran olucak ondan sonra 6 küsürŞu ana kadar en yüksek oran kaç
valal bende 5.84 le ıkıncılık lanı yapıyordum ama kuponu da yapmadım hayallerde suya düştü6 ile kazanacagımı dusunmustum butun planı 10 oran bozdu yoksa suan stres yoktu :)
Sen daha deneme real kırdı o sansı daha ne yapsan gelmez :)valal bende 5.84 le ıkıncılık lanı yapıyordum ama kuponu da yapmadım hayallerde suya düştü
Hangi pust o şu an benimde hryecanimi alt üst etti
50 ye 302@emana22 senin tam oran kaç
6. 04@emana22 senin tam oran kaç
bi 7 oran patlatalım da görün siz :)
10 oran yapan olmuş 7 olsaydı zorlar bir şekil yapardım tenistenbi 7 oran patlatalım da görün siz :)
Hahahah cakallık yapma 1 e 2 please :)8.12 oran hazır @Sportsbet.io 50 tl yi geri ekleemni bekliyorum eklde 2. liği alalım
Benimde 6.04 2.lik yarışına girersek çekiliş yapılırsa direk sende zaten
2 .yede 1000 tl varda sen boşver kanka :)10 oran yapan olmuş 7 olsaydı zorlar bir şekil yapardım tenisten
1e 2 bizi kesmez :) kupon hazır bile bitek iadeyi bekliyorum iade gelsin ortam şenlensin :)Hahahah cakallık yapma 1 e 2 please :)
Hahah isimle cekilise evet :) kapat su Baslıgı sinirlerim bozuldu :) bende 94 bilet var ordan da bisi cıkar elbet ama hedef su yuksek oran yarına Ajax Bi supriz yaparsa biter bu is :)Benimde 6.04 2.lik yarışına girersek çekiliş yapılırsa direk sende zaten
O 50 tl gelmez kuponu sen bana ver ben yapayım da sen tehlikelisin :)1e 2 bizi kesmez :) kupon hazır bile bitek iadeyi bekliyorum iade gelsin ortam şenlensin :)
sana vereyım kuponu abı kuopon tutarsa kuponla ödülün yarısını alırım :)O 50 tl gelmez kuponu sen bana ver ben yapayım da sen tehlikelisin :)
He amk zaten barısla esitiz Bi yarı ona Bi yarı sana biz nabak tas mı yiyek :)sana vereyım kuponu abı kuopon tutarsa kuponla ödülün yarısını alırım :)
ekmek yoksa pasta yiyin şaka bi yana var kafamda kupon da para yok bu kupon kesın gelıcek ama :)He amk zaten barısla esitiz Bi yarı ona Bi yarı sana biz nabak tas mı yiyek :)
HhahhahahhHe amk zaten barısla esitiz Bi yarı ona Bi yarı sana biz nabak tas mı yiyek :)