İşi ehline bırakın şu para bir yatsın 5 atp maçıyla 10 oran atarım buralar hep dutluktu dersiniz
Yüksek oran uğruna herifleri zengin ettiniz
@emana22 ben en büyük yanlışı konuyu açarak yaptım herkes gaza geliyorİşi ehline bırakın şu para bir yatsın 5 atp maçıyla 10 oran atarım buralar hep dutluktu dersiniz
eNeyse gençler muhabbetinize doyum olmuyor ben sabah erken kalkcam iyi geceler size.
Ekli dosyayı görüntüle 15390
@emana22 @barish sayin tipsterlar sizden yorum alayim son :)
valla bro biz ateşi yaktık aslında da real madrid gitti o ateşe işedi@umut98 yak ortalığı tipster felan deme
Olsun en azindan siz kazanmis olursunuz :)Basketleri geldi sayda juventusa almasaydın be biz ajaxcıyız bu hafta
e
Öyle yazında vicdan yaptım valla :)Olsun en azindan siz kazanmis olursunuz :)
Sen bizi bitirdin yeminle ya :) adamlar 1 deneyecekti bırakacaktı simdi gören geliyor :)@emana22 ben en büyük yanlışı konuyu açarak yaptım herkes gaza geliyor
Son gün ne zaman bu etkinlikteSen bizi bitirdin yeminle ya :) adamlar 1 deneyecekti bırakacaktı simdi gören geliyor :)
biz zaten biliyorduk da 4.22 oran dı bı anda 10 oranlar 6 oranlar havada uçuştu olan yıne garbana ooldu slkds :)Sen bizi bitirdin yeminle ya :) adamlar 1 deneyecekti bırakacaktı simdi gören geliyor :)
Bu hafta biter 430 kusur bilet bitti 500 de sonSon gün ne zaman bu etkinlikte
69 kupon kaldı kuponlar bıtınce yarısma bıterSon gün ne zaman bu etkinlikte
6 ile kazanacagımı dusunmustum butun planı 10 oran bozdu yoksa suan stres yoktu :)biz zaten biliyorduk da 4.22 oran dı bı anda 10 oranlar 6 oranlar havada uçuştu olan yıne garbana ooldu slkds :)
10Şu ana kadar en yüksek oran kaç