Sportsbet.io
Büro Destek
- 14 Şub 2019
- 332
- 154
Foruma gelip seni görünce günüm aydınlanıyor aslında ama çaktırmıyorum müdür
Beni dimi ben olmasam sen nasıl yaşıcan ya :ROFLMAO:Foruma gelip seni görünce günüm aydınlanıyor aslında ama çaktırmıyorum müdür
Sen kotu durumdaysan biz olek :) bu konuyu acarak herkesi uyandırıp kendi ayagına sıktım yaz oraya lutfen :) ah @barish bizi bitirdin@Sportsbet.io kuponda 3. Oldum başakşehir kazanamayınca etkinlikte 0 çektim,bu konuyu ben açtım bi teselli vermelisiniz çok kötü durumdayım
Valla dün nba de mahvoldum okc yaktı öldürdü,öyle bi eşeklik yaptım doğrudur ne güxel güle oynaya alıcaktık 5.88leSen kotu durumdaysan biz olek :) bu konuyu acarak herkesi uyandırıp kendi ayagına sıktım yaz oraya lutfen :) ah @barish bizi bitirdin
@Sportsbet.io kuponda 3. Oldum başakşehir kazanamayınca etkinlikte 0 çektim,bu konuyu ben açtım bi teselli vermelisiniz çok kötü durumdayım
bana ugurlu geldın valla 100tl temiz yüksek orandan :) <3Hmmm ben gördüm onu maalesef var aklımda bir şeyler, beni izlemeye devam edin
Bana şimdi lazım ...(Hmmm ben gördüm onu maalesef var aklımda bir şeyler, beni izlemeye devam edin