- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)Beyler bırakın 2 tipster alsın işte
Yarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)Beyler bırakın 2 tipster alsın işte
illaki vardır belli bir tarih söylerler o değil gittim realden yattım hala şoktayım ben ya 2. lik için savaşan takım ölü gibi top oynadı 70 dakıka oyuncu değişmedi ve ramos courtois oynamadı o arap vardı bı tane bilmem ne junıor o da oynamadı Hayır aq real clde de biz mi bilmiyoruzİşte belli bir tarih olmayınca böyle yapsan da sen haklı olursun o yüzden
tek ümidim sensin juveye ver direk garanti olsun ajaxYarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)
o değil ajax yensede yenmesede senin götün sağlamda 2. sensin :)tek ümidim sensin juveye ver direk garanti olsun ajax
Boyle de adama yavsaklık oluyor ama kusura bakmasın kimse :) arkadas yamuk bile orana oynuyor bu son biletler bitmeztek ümidim sensin juveye ver direk garanti olsun ajax
Acaba?:)o değil ajax yensede yenmesede senin götün sağlamda 2. sensin :)
6 küsür oran tutdurdu abi senin 5.88 değil miAcaba?:)
Valla yamukda yüksek oran basmış koltuk sallanıyorBoyle de adama yavsaklık oluyor ama kusura bakmasın kimse :) arkadas yamuk bile orana oynuyor bu son biletler bitmez
Koca yürekli adamYarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)
50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)6 küsür oran tutdurdu abi senin 5.88 değil mi
valla yine iyi yırttınız 8.87 lik kurşun leganeste sekti sıyırdı gitti illaki vurucaz 7 8 oran hazılranın :)50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)
50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)
Valla hiç belli olmaz ajax reali evinde yendi şuan sportbetsden daha çok istiyorum ajaxıJuventus o kupayı kaldıracak siz ajax tur atlar diyonuz
50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)
Gotu saglama alalım Kanka özele gel buna care bulalım senle hahhahaValla hiç belli olmaz ajax reali evinde yendi şuan sportbetsden daha çok istiyorum ajaxı
Biz böyle deneye deneye sportbets bizim ödüllerden fazlasını kaldırmış haEkli dosyayı görüntüle 15389
Bu kupon gecen hafta altay dan gitti 21 oran :)
Bugünde atalanta 100 e 900 alcaktim.