everton kg den yattı galıba bırı dımı kg oynadım demiştinİkisinde de var başak ms1
everton kg den yattı galıba bırı dımı kg oynadım demiştinİkisinde de var başak ms1
yeter ki Rize yenilmesin Konya dan galibiyetle dönersek şampiyonuz o kadar . Geçen seneki senaryo olacak önce bjk sonra başak çıkamaz o stattan@barish şampiyonluk şansımız da artar bu maç başak alamıcaksa berabere bıtmesın barı puan farkı 2 ye iner
Amk Basaksehiri ust verdim gol yedi tık yok@emana22 nerdesin iki gözümün çiçeği :)
rize nin zaten teknik diretörü bizim takımın çocugu bırakmaz bu maçıyarın ki bülten de sağlam
yeter ki Rize yenilmesin Konya dan galibiyetle dönersek şampiyonuz o kadar . Geçen seneki senaryo olacak önce bjk sonra başak çıkamaz o stattan
abi başak atamıcak gibi bizim gs nin şampiyonluk şansını bı anda arttırdılar :)Amk Basaksehiri ust verdim gol yedi tık yok
abi zaten dün sen beni baya trolledin korkuttun ya :) yok kg var lar ustler kornerler :)Amk Basaksehiri ust verdim gol yedi tık yok
Zamansız gelen golun amk@emana22 olur mu dersın :)
ahaha :)Zamansız gelen golun amk
sen bilrisin şimdi barış yattı mı ıkı kuponuZamansız gelen golun amk
Ne de bana amk :)Yattı ikiside amk rizesi madem kzansaydı da gsye iyi olurdu ne ona yar oldu ne bana
ya harbi ya hakem şerefsizlik yaptı gıttı pen6 verdı alakasız işler yapıyorlarYattı ikiside amk rizesi madem kzansaydı da gsye iyi olurdu ne ona yar oldu ne bana
en azından bana yar oldu sevınelım lutfen :)Ne de bana amk :)
kanka emrah abi beni şüphelendiriyor kg felan oynamış olmyasın iyi bak :) @barish :ROFLMAO:Dortmund da üst oldu valla verilmiş sadakan varmış
Yok yok yskdan haber geldi kesin olarak kaybettikanka bu @emana22 emrah abi öyle bi korkuttu ki hala şüpheliyim kg var felan oynamış olabılırler :) dfkmldf