Başak yaktı seni kanka @barishDediğim gibi kanka para yok ya zaten o yuzden burdaki kupon olayını bekliyorum
Başak yaktı seni kanka @barishDediğim gibi kanka para yok ya zaten o yuzden burdaki kupon olayını bekliyorum
Sen bu yüzden kaybediyorsun bence daha dk 30 :)Başak yaktı seni kanka @barish
Kanka kaybetmek değilde korner aldın diye düşünüyorum bu maça 1 korner olmus daha ortalama 9.5 veya 10.5 korner üst aldınSen bu yüzden kaybediyorsun bence daha dk 30 :)
Ms1 aldımKanka kaybetmek değilde korner aldın diye düşünüyorum bu maça 1 korner olmus daha ortalama 9.5 veya 10.5 korner üst aldın
kanka sen üst kg var korner dedın yuksek oranlı kupon için o yuzden öyle düşündüm sende bizi trollüyorsun :)Ms1 aldım
Onu emana dedi vallakanka sen üst kg var korner dedın yuksek oranlı kupon için o yuzden öyle düşündüm sende bizi trollüyorsun :)
siz benim kalbime illa indirceniz :)Onu emana dedi valla
Everton 3ledi baksiz benim kalbime illa indirceniz :)
dortda atmış tamam ben bitmişim bile :)Everton 3ledi bak
Aynen bi gol atamadı manumanuyu ambar yaptı everton :) @barish
valla o kadar sır dolu kuponlar yaptınkı her an kaybettıgını beklerken kazanacaksın gıbı hıssedıyorum psıkoljımı bozdun :)Aynen bi gol atamadı manu
Ahahahahvalla o kadar sır dolu kuponlar yaptınkı her an kaybettıgını beklerken kazanacaksın gıbı hıssedıyorum psıkoljımı bozdun :)
ya canın ya maçların :) :)Ahahahah
harbi ms mu aldın knk ?Rize attı h.o sana
İkisinde de var başak ms1harbi ms mu aldın knk ?