- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Nerde verdi ben görmedimdede sinayli verdi olucak belli
Nerde verdi ben görmedimdede sinayli verdi olucak belli
Deneme yayini acti , sinyal geldi :)Nerde verdi ben görmedim
test yayını açtıNerde verdi ben görmedim
ahaha bızde beklıyoruz da canlı yayın açılmadı hala sıkıntı var galıbaSure doldu :) hadi yin gayri
Eve giricem evde izleyemem diye araba da oturuyorum bos bos 10 dakka ya kadar beklicem yoksa izlemem cekilisi gerci izlemeyince daha guzel sonuc cıkıyor :)ahaha bızde beklıyoruz da canlı yayın açılmadı hala sıkıntı var galıba
ben izliyorum zevklı oluyorEve giricem evde izleyemem diye araba da oturuyorum bos bos 10 dakka ya kadar beklicem yoksa izlemem cekilisi gerci izlemeyince daha guzel sonuc cıkıyor :)
en yakın benzinliiğe çek daha bi yarım saati var gibiEve giricem evde izleyemem diye araba da oturuyorum bos bos 10 dakka ya kadar beklicem yoksa izlemem cekilisi gerci izlemeyince daha guzel sonuc cıkıyor :)
en güzeli de bi giriyorsun dede bir yorumda senden bahsetti diyor ya aha diyom hayırlı bir haber var :)Eve giricem evde izleyemem diye araba da oturuyorum bos bos 10 dakka ya kadar beklicem yoksa izlemem cekilisi gerci izlemeyince daha guzel sonuc cıkıyor :)
Yok o zaman ben kacar beyler. Buyuk ihtimal ilk 4 odul yamuga cıkar gerisini biz toplarız bakalımen yakın benzinliiğe çek daha bi yarım saati var gibi
valla bende beklıyorumda 30 dakıka surer en az galıba keşke açıklama yapsalar da ona göre bişeyler yapsakYok o zaman ben kacar beyler. Buyuk ihtimal ilk 4 odul yamuga cıkar gerisini biz toplarız bakalım
Valla dogru iste izlemediğim de aynısı oluyor gecen nakit bisi cıkmadı kapattım sonra Bi baktım 1.2k bonus cıkmıs :)en güzeli de bi giriyorsun dede bir yorumda senden bahsetti diyor ya aha diyom hayırlı bir haber var :)
teşekkürler dede bu açıklamayı beklıyorduk bızdeSelam. 15-20 dakika içinde yayına başlayacağım.
https://www.youtube.com/channel/UCXry3e_pu5f-_tL4-dMHw8g?view_as=subscriber
Buradan takip edersiniz youtube kanalımız.
Bol şanslar.
ahaha hayır burda sportsbet in hatası oldugu için kınıyorum ve 3.ye de ödül istiyorum :)
Sen 2 bilet vermesen 100 tl cikmayacakti . Kral adamsın vallahi . Gerçi para gitti ama olsun ;)Allam bu sefer neyi yanlış yaptık acaba *kafasınıkaşır*
Hiç espiri kaldıramıyorsun ama aaa şaka yaptık :ROFLMAO:Allam bu sefer neyi yanlış yaptık acaba *kafasınıkaşır*