- 19 Kas 2018
- 1,334
- 1,851
Eyvallah biliyorum zaten bende takılıyorum :) ben seni tutuyorum umarım büyük ödül sana çıkarsizi seviyoruz abi sevmez mıyız sızı sevdıgımız için size takılıyoruz :)
Eyvallah biliyorum zaten bende takılıyorum :) ben seni tutuyorum umarım büyük ödül sana çıkarsizi seviyoruz abi sevmez mıyız sızı sevdıgımız için size takılıyoruz :)
abi aslında siz büyük emekçilersiniz ama forumda fazla gözukmuyorsunuz neden :)Eyvallah biliyorum zaten bende takılıyorum :) ben seni tutuyorum umarım büyük ödül sana çıkar
Çalışıyorum çok zaman bulamıyorum ama her fırsatta buralarda takılmayı seviyorum girsem bile yazamıyorum bakınıyorum okuyorum öyle işte elimden geldiğinde aktif olmaya çalışıyorum :)abi aslında siz büyük emekçilersiniz ama forumda fazla gözukmuyorsunuz neden :)
ne güzel abi malatyalı insanları çok severım ben otomotiv şirketinde staj yaptım sahibi malatyalıydı çok iyi insanlarÇalışıyorum çok zaman bulamıyorum ama her fırsatta buralarda takılmayı seviyorum girsem bile yazamıyorum bakınıyorum okuyorum öyle işte elimden geldiğinde aktif olmaya çalışıyorum :)
1 k vurmus zaten daha ne vurcak :)Eyvallah biliyorum zaten bende takılıyorum :) ben seni tutuyorum umarım büyük ödül sana çıkar
Geneli iyidir eyvallah :) çalışıyormusun eğitime devam mıne güzel abi malatyalı insanları çok severım ben otomotiv şirketinde staj yaptım sahibi malatyalıydı çok iyi insanlar
Ha doğru bak ozaman bana çıksın büyük ödül1 k vurmus zaten daha ne vurcak :)
bu sene uni sınavı hazırlık yapıyorumGeneli iyidir eyvallah :) çalışıyormusun eğitime devam mı
yetmez yetmez :)1 k vurmus zaten daha ne vurcak :)
gözün doysun be feleeeekyetmez yetmez :)
Allah kolaylık versin sınavlar bitmezbu sene uni sınavı hazırlık yapıyorum
aynen ya saol abiAllah kolaylık versin sınavlar bitmez
Dedem forumda , görüldü atti cekilir
Temininimiz o yönde ama kahin Emrah abimiz pazartesi dedi @emana22 :ROFLMAO:Dedem forumda , görüldü atti cekilir
Saat yaklaştı bi açıklama vs yokOlacak bence
Ters totem la caktırma :)Temininimiz o yönde ama kahin Emrah abimiz pazartesi dedi @emana22 :ROFLMAO:
dede sinayli verdi olucak belliTers totem la caktırma :)