Her yerden üzerime oynuyorsunuz kanka şu maçları doğru şekilde ver kalpten mi götürcen beni :ROFLMAO:
Her yerden üzerime oynuyorsunuz kanka şu maçları doğru şekilde ver kalpten mi götürcen beni :ROFLMAO:
SürprizzHer yerden üzerime oynuyorsunuz kanka şu maçları doğru şekilde ver kalpten mi götürcen beni :ROFLMAO:
Kanka güldük eğlendik bitti harbi paylaş ya ızdırap oldun bana :ROFLMAO:Sürprizz
az kaldı hem yatıcak gibi hissediyorsan yatar o :)Kanka güldük eğlendik bitti harbi paylaş ya ızdırap oldun bana :ROFLMAO:
Kanka merak ettim valla ya sonucu etki edemeyeceğime göre söylede en azından neyden ne olması gerekiyor biliyim takip ediyim :ROFLMAO:az kaldı hem yatıcak gibi hissediyorsan yatar o :)
Sikknti degil dedem aksami bekleriz :)Erteleme benim yüzümden. Mobilden yazıyorum.akşam pc'ye gecicem.
manu everton maçı 15 oranlık kuponda kg olmalı onu takip etKanka merak ettim valla ya sonucu etki edemeyeceğime göre söylede en azından neyden ne olması gerekiyor biliyim takip ediyim :ROFLMAO:
O maç olur ya ben diğer kupona taktım kafayımanu everton maçı 15 oranlık kuponda kg olmalı onu takip et
aynen onuda verdim başka yok artık :)Dortmunda üst oynamışsın yakaladım
Harbi temiz kupon olmuşaynen onuda verdim başka yok artık :)
15 oranlık kupondan 1 maç çıkartıcaktım aceleye geldi oynadım hemen onu unuttuk yoksa o daha rahattıHarbi temiz kupon olmuş
Hayırlısı olsun15 oranlık kupondan 1 maç çıkartıcaktım aceleye geldi oynadım hemen onu unuttuk yoksa o daha rahattı
Hayırlısı olsun
Money yok kanka hiç yaSen rollinge katılmış mıydın everton iy 0.5 yakaladım 2.60dan sekabetten everton iyi oynuyor atar bi tane daha bakiyen varsa al
Everton 2 0 zatenSen rollinge katılmış mıydın everton iy 0.5 yakaladım 2.60dan sekabetten everton iyi oynuyor atar bi tane daha bakiyen varsa al
Ben 0.5 yakaladım 2.5 da olur takım golüEverton 2 0 zaten
Dediğim gibi kanka para yok ya zaten o yuzden burdaki kupon olayını bekliyorumBen 0.5 yakaladım 2.5 da olur takım golü