ahaha hayır burda sportsbet in hatası oldugu için kınıyorum ve 3.ye de ödül istiyorum :)Ben 5.yim söyle bana da versinler o zaman :)
ahaha hayır burda sportsbet in hatası oldugu için kınıyorum ve 3.ye de ödül istiyorum :)Ben 5.yim söyle bana da versinler o zaman :)
Sadece oran duzeyin de olacak sanırım 15 orana sabitlicem kendimi bakalım :)Valla bidaha böyle etkinlik olursa 50 tlye 2 haftalık bültende bi kombine yapıcam
Aynen sonra böyle bi konu açıp zevkle okursunSadece oran duzeyin de olacak sanırım 15 orana sabitlicem kendimi bakalım :)
yütü be kral :)Sadece oran duzeyin de olacak sanırım 15 orana sabitlicem kendimi bakalım :)
barş bu konuyu açtın yıne sen kazandın zaten sen konusma ahahahaAynen sonra böyle bi konu açıp zevkle okursun
Kazandın diye diye kazandırtcan valla daha 270 dk+ uzatmalar var önümüzdebarş bu konuyu açtın yıne sen kazandın zaten sen konusma ahahaha
benım dediğim 3 gün yaşamıyor kanka ama sen bılırsınKazandın diye diye kazandırtcan valla daha 270 dk+ uzatmalar var önümüzde
O yüzden söyleyip duruyorsun o zamannbenım dediğim 3 gün yaşamıyor kanka ama sen bılırsın
iyi geceler bende yemek yıyıp uyucam :)Hadi iyi gecelerr :)
Çekilişe miKaldı 2 saat :ROFLMAO:
Aynen knk sen üzülme ama o kupon yatıcak içimde bi his varÇekilişe mi
Çekiliş için sorun yok suan#kuponlarnezamansonuçlanıyor
bari çekiliş erken olsada belki bişeyler çıakrda akşama maç yapardıkÇekiliş için sorun yok suan
HayırlısıAynen knk sen üzülme ama o kupon yatıcak içimde bi his var
Çekilişte ertelenmiş şansa bak ya :ROFLMAO:22 de yapılacakmış çekiliş
Çekilişte ertelenmiş şansa bak ya :ROFLMAO: