ssağlık olsun barışımı öpüyorum :*Sansurlemissin Hic de anlamadık he :) yok bulamazsın gercekten cok ters kupon ama isin ilgici simdi obur kuponu da aldım o da fena bu iş biter yarın yazık oldu fon muzigi calıyor zihnimde sana bunları yazarken :)
ssağlık olsun barışımı öpüyorum :*Sansurlemissin Hic de anlamadık he :) yok bulamazsın gercekten cok ters kupon ama isin ilgici simdi obur kuponu da aldım o da fena bu iş biter yarın yazık oldu fon muzigi calıyor zihnimde sana bunları yazarken :)
Aynen onu unutmuştum aynısı oldu vallaBsi olmaz boston da son saniye one gecti ilk yarıyı önde kapattı odestiniz :)
burdan intere teşekkur edıyorum ena zından heycan kattı kanka tutarsada tebrık ederım sana gıtse uzulmem yanı he kaybettım dıye bi nebze belkı ama asla keşke barışa çıkmasaydı vs demem :)
harbi seçim konusması gıbı olmus :)Adamsın adammm sende benim elimden aldığında tebrik etmiştim ya seçim konuşmasına döndü tebrik etmeyi bilirim tebrik edilmeyide beklerim
Valla hakeden degil daha cok ihtiyacı olan kazansın ayrı gayrı yok ama umut alsın bence @barish oluyu diriyi diktin gozu buraya mı diktin oglum bıeak cocuga su odulu yapıştın yeminle :)ssağlık olsun barışımı öpüyorum :*
valla ihtiyaç konusu doğrudur da hak edıyorsa o kaznasın tabıkı yapıcak bişey yokValla hakeden degil daha cok ihtiyacı olan kazansın ayrı gayrı yok ama umut alsın bence @barish oluyu diriyi diktin gozu buraya mı diktin oglum bıeak cocuga su odulu yapıştın yeminle :)
İstanbul secimlerin den beter oldu la burası ysk ya basvurmayı dsunuyormusunuz olası Bi olumsuz durumda? :)valla ihtiyaç konusu doğrudur da hak edıyorsa o kaznasın tabıkı yapıcak bişey yok
kaybedersem sportsbet io ya başvurucam ek hak isticem felan biletler sayılıp gerı alındı dıye geçersiz bieltler tekrar sayılmalı :)İstanbul secimlerin den beter oldu la burası ysk ya basvurmayı dsunuyormusunuz olası Bi olumsuz durumda? :)
Valla intikam almaya girdim ödülünde değilim ahhhahahaValla hakeden degil daha cok ihtiyacı olan kazansın ayrı gayrı yok ama umut alsın bence @barish oluyu diriyi diktin gozu buraya mı diktin oglum bıeak cocuga su odulu yapıştın yeminle :)
Hahaha biletleri tekrar saysızlar gecersiz biletler de usulsuzluk var :)kaybedersem sportsbet io ya başvurucam ek hak isticem felan biletler sayılıp gerı alındı dıye geçersiz bieltler tekrar sayılmalı :)
Yarın ben kazanırsam senin mazbatayı geri almış mı olucaklarkaybedersem sportsbet io ya başvurucam ek hak isticem felan biletler sayılıp gerı alındı dıye geçersiz bieltler tekrar sayılmalı :)
Ekrem imamoglu gibi mazbatayı almadan Anıtkabire gitti @umut98 yok sonuclayın en yuksek bende hadi nerede kaldınız hadi bitsin HahahYarın ben kazanırsam senin mazbatayı geri almış mı olucaklar
vermem mazbatamı banane sports sana yarı mazbata versın kardeşim @barish @Sportsbet.io ben bılmem vermıyorum mazbata felan aslkdsYarın ben kazanırsam senin mazbatayı geri almış mı olucaklar
Şaka gibi etkinlik oluyor vallaEkrem imamoglu gibi mazbatayı almadan Anıtkabire gitti @umut98 yok sonuclayın en yuksek bende hadi nerede kaldınız hadi bitsin Hahah
hiç sorma abi ya bılıyodum ekrem gıbı benıde ındırmeye çalışıyolar :)Ekrem imamoglu gibi mazbatayı almadan Anıtkabire gitti @umut98 yok sonuclayın en yuksek bende hadi nerede kaldınız hadi bitsin Hahah
Mahkeme kararıyla yine alırlar vallavermem mazbatamı banane sports sana yarı mazbata versın kardeşim @barish @Sportsbet.io ben bılmem vermıyorum mazbata felan aslkds
@Dede yardım iste ysk dede oluyor sanırım burda :)hiç sorma abi ya bılıyodum ekrem gıbı benıde ındırmeye çalışıyolar :)
bi sonuçlansında ysk ya da başvururuz :) gerekırse 3. yü de versınler o zaman :)@Dede yardım iste ysk dede oluyor sanırım burda :)
Ben 5.yim söyle bana da versinler o zaman :)bi sonuçlansında ysk ya da başvururuz :) gerekırse 3. yü de versınler o zaman :)
Valla bidaha böyle etkinlik olursa 50 tlye 2 haftalık bültende bi kombine yapıcamBen 5.yim söyle bana da versinler o zaman :)