- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
HahahahBu degil ama guzel kupon ben bunu yarın alayım :)
HahahahBu degil ama guzel kupon ben bunu yarın alayım :)
Bul karayı al parayı :)
kanka dortmund a ust almadıysan ne bılıyım ona en fazla kroner almıssındır dortmund un kg olması çölde su bulmak gıbıBütün tüyo hakkını kullandın umut yarın maçlar sırayla zaten tutarsa söylicem
Zaten kuponun ana felsefesi de bu colde su bulmak degil de bu saatten sonra rekoru almak colde kurup ayısı sikmek gibi bir sey :) @barish suan ayıyı buldu col ortamı da musait bakalım hahahkanka dortmund a ust almadıysan ne bılıyım ona en fazla kroner almıssındır dortmund un kg olması çölde su bulmak gıbı
Kg almadım ama o maç kg olacakkanka dortmund a ust almadıysan ne bılıyım ona en fazla kroner almıssındır dortmund un kg olması çölde su bulmak gıbı
AhahahahahhahahahhahaZaten kuponun ana felsefesi de bu colde su bulmak degil de bu saatten sonra rekoru almak colde kurup ayısı sikmek gibi bir sey :) @barish suan ayıyı buldu col ortamı da musait bakalım hahah
o zaman fener kg dordmund korner başak üstKg almadım ama o maç kg olacak
felsefe yapma abi çay yap çay :)Zaten kuponun ana felsefesi de bu colde su bulmak degil de bu saatten sonra rekoru almak colde kurup ayısı sikmek gibi bir sey :) @barish suan ayıyı buldu col ortamı da musait bakalım hahah
Yav zaten her ihtimali sayacaksın böyle giderse sürprizi kaçacak söylememo zaman fener kg dordmund korner başak üst
Vallahi bu da degilo zaman fener kg dordmund korner başak üst
Kahvaltı da bile kola icerim :) umut Kardesim senin yerinde olmak istemezdim amk aldım diye sevin sonra 6 kupon gecersiz cıksın barisı bekle valla olacak iş degilfelsefe yapma abi çay yap çay :)
Her ihtimali söylese de bulamaz bence :)Yav zaten her ihtimali sayacaksın böyle giderse sürprizi kaçacak söylemem
Ama umut haketti normal yarışma bittiğinde bendeydi ödül ben umutu bekledim o da beni bekliyor şimdiVallahi bu da degil
Kahvaltı da bile kola icerim :) umut Kardesim senin yerinde olmak istemezdim amk aldım diye sevin sonra 6 kupon gecersiz cıksın barisı bekle valla olacak iş degil
Ahhhahah bide o varHer ihtimali söylese de bulamaz bence :)
abi deveyi diken bu kuponu bulanı s*kiyolarVallahi bu da degil
Kahvaltı da bile kola icerim :) umut Kardesim senin yerinde olmak istemezdim amk aldım diye sevin sonra 6 kupon gecersiz cıksın barisı bekle valla olacak iş degil
burdan intere teşekkur edıyorum ena zından heycan kattı kanka tutarsada tebrık ederım sana gıtse uzulmem yanı he kaybettım dıye bi nebze belkı ama asla keşke barışa çıkmasaydı vs demem :)Umut bu kupon gelirse inter roma maçında iy son 4 dkda 2 korner çıktığı için gelicek sana kesin yattı dedim sonra korner tuttu o yatsa rahat uyurdun bugün
Sansurlemissin Hic de anlamadık he :) yok bulamazsın gercekten cok ters kupon ama isin ilgici simdi obur kuponu da aldım o da fena bu iş biter yarın yazık oldu fon muzigi calıyor zihnimde sana bunları yazarken :)abi deveyi diken bu kuponu bulanı s*kiyolar
harbi hiç sorma abi ya akp gibi yapıştı bırakmıyor barış :)
Bsi olmaz boston da son saniye one gecti ilk yarıyı önde kapattı odestiniz :)Umut bu kupon gelirse inter roma maçında iy son 4 dkda 2 korner çıktığı için gelicek sana kesin yattı dedim sonra korner tuttu o yatsa rahat uyurdun bugün