Tetbet, retrobettBeyler güzel bir site söyleyin promosyonu güzel çekimlerde kem kum etmeyecek
Tetbet, retrobettBeyler güzel bir site söyleyin promosyonu güzel çekimlerde kem kum etmeyecek
Kanka senin parayı attım bilgin olsunTetbet, retrobett
Tetbet, retrobett
Bonusunuz yok yoksa sizde efsanesini o bakımdan öyle deid arkadaş bonuslı arıyor çevrimsiz bonusu
Eyvallah knka tesekkur ederimKanka senin parayı attım bilgin olsun
%15-20 bonus koysaniz sitenizden cikmayiz emin olun
Ne demek bro asıl ben teşekkür ederim borç aldım sonuçta sendenEyvallah knka tesekkur ederim
Ne demek bro asıl ben teşekkür ederim borç aldım sonuçta senden
Yamukbozuk un Kuponlara nazar değmesi lazım :ROFLMAO:
%15-20 bonus koysaniz sitenizden cikmayiz emin olun
Papara içinde çırpın bence :)İşin şakası o tabi de bonuslar için nasıl çırpınıyorum bir bilseniz yine çıkmazsınız gibi geliyor bana :rolleyes:
saat hızlı hızlı geçiyor bak yuksek oran tutturcaz diye 4000 lik kısım bıle aklımızdan çıktı :)Bugün eksik kalan kuponları inceleteceğim sonra @Dede organize edecek sanırım.
Cskaya aksam nazar degdiririz ayipsin :)Yamukbozuk un Kuponlara nazar değmesi lazım :ROFLMAO:
Yok kanka boşver sen kaybetme de ama 200 p*ç oldu ya son per 50 sayı atılır mı ya diğer perlerde en yüksek sayı 30Cskaya aksam nazar degdiririz ayipsin :)
Aksama dogru aliriim ayni baremden kaybeder merak etme
Yok kanka boşver sen kaybetme de ama 200 *** oldu ya son per 50 sayı atılır mı ya diğer perlerde en yüksek sayı 30
Alla alla abi valla saydım 499 Du yoksa o vebali niye alıyımUmut benim kuponu geçersiz diye iptal olmuş son attığım hem tahtan indirdin beni hem 60 liramı çöpe attırdın düşman mısın doğruyu söyle hahahahah
takılıyorum ya nolacakAlla alla abi valla saydım 499 Du yoksa o vebali niye alıyım