Fark 6 şuan çok iyi umarım maç sonu da 9 sayıda bitmezUlan cska gececeksen gec one ilk yari , ykksa atma gayri
Fark 6 şuan çok iyi umarım maç sonu da 9 sayıda bitmezUlan cska gececeksen gec one ilk yari , ykksa atma gayri
Kanka bütün kuponları cska ya bağlı ya umarım 7 fark 8 farkla biter en fazlaMs hqndi oynayacaktim kacirdim iy cskqya verdim kqybetsin diye , kaybettim gerçekten
Ms de gelir inş :)
Hatce çantayı hazırla :ROFLMAO:Ms hqndi oynayacaktim kacirdim iy cskqya verdim kqybetsin diye , kaybettim gerçekten
Ms de gelir inş :)
Çantayı getir @Sportsbet.io :ROFLMAO:Kazim cantayi getir hullloooogg
Yok kanka cska en az 4 kuponda varYok ya 2 kupona koymus sadece, cok kuponu var daha
Valla o kadar da bilmiyom artik nasip kismet gelir insallah@mosquitos42 kanka açık kuponu var mı yamukbozuk un ya :ROFLMAO:
İnşallah kanka bende takip edemiyorum yaValla o kadar da bilmiyom artik nasip kismet gelir insallah
Benim şuan 10 da 7amaArkadaşlar Freybet kupon yarışında en yüksek başarı ne şuan bileniniz var mı :)
Benimde Arsenal Kg VAR ile Üst olursa 10 da 9 olcak bari 10 da 8 le girebilsem aga yaBenim şuan 10 da 7ama
Benim 10 da 7 garanti şuan Valencia kazanır demiştimBenim şuan 10 da 7ama
Umarım olurBenim 10 da 7 garanti şuan Valencia kazanır demiştim