- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Afiyet olsun bu arada yamuğun gibi kupon sadece cska -8 e kalmış herhalde600 tl temiz para :)
Afiyet olsun bu arada yamuğun gibi kupon sadece cska -8 e kalmış herhalde600 tl temiz para :)
sıkıntı yok ya ona borcum vardı zaten ılk onla mosquıtos a olan borcu verıcem kalanlada annemın faturası vardı 300 onu ödeyıp 100 200 le yine bişeyler yapmaya çalışcazAfiyet olsun bu arada yamuğun gibi kupon sadece cska -8 e kalmış herhalde
Şimdi kazandığına cidden sevindim valla ihtiyacında varmış iyi oldu inş yamuğunkiler yatar seninki gelirsıkıntı yok ya ona borcum vardı zaten ılk onla mosquıtos a olan borcu verıcem kalanlada annemın faturası vardı 300 onu ödeyıp 100 200 le yine bişeyler yapmaya çalışcaz
o kadarda değil ya kimse kimsenin nasibini yiyemez zatende güzel kuponlar yapmıs ki tutacak gibi ama kuponlar bıttıgı için belki resmi olarak kazanamayabılır zor baya zor :)Şimdi kazandığına cidden sevindim valla ihtiyacında varmış iyi oldu inş yamuğunkiler yatar seninki gelir
Valla hiç belli olmaz senin realden gittiğin gibi o da gidebilir tekdeno kadarda değil ya kimse kimsenin nasibini yiyemez zatende güzel kuponlar yapmıs ki tutacak gibi ama kuponlar bıttıgı için belki resmi olarak kazanamayabılır zor baya zor :)
valla ta cska umarım süpriz ypar da yenılır :) neyse ben uyuyım artık sabah ettık resmen sanada bol şans bro kuponun tutsun istiyorum ama utah piçlik yapmaz umarımValla hiç belli olmaz senin realden gittiğin gibi o da gidebilir tekden
Hayırlısı hadi iyi gecelervalla ta cska umarım süpriz ypar da yenılır :) neyse ben uyuyım artık sabah ettık resmen sanada bol şans bro kuponun tutsun istiyorum ama utah piçlik yapmaz umarım
İyi gecelerHayırlısı hadi iyi geceler
Kolay geleIyi geceler mi günaydın günaydın ben ise gidiyorum
10 oranı vurduk bizde bakalımIyi geceler mi günaydın günaydın ben ise gidiyorum
Güle güle harca kardeşim10 oranı vurduk bizde bakalım
@Sportsbet.io forumu ele geçirdi 3 aktif konuda onlara ait
Boyle Bi yarısma Bi daha gelmez yetkililer ile konus da tekrar yapalım tadı damagımızda kaldı valla 2 gundur ne kafa yorduk :)Bugün eksik kalan kuponları inceleteceğim sonra @Dede organize edecek sanırım.