O zaman bave listeye yanlış yazdı başta 3 kere saydımtakılıyorum ya nolacak
O zaman bave listeye yanlış yazdı başta 3 kere saydımtakılıyorum ya nolacak
Heo beraber cska yı indiriyoruz :ROFLMAO::ROFLMAO:takılıyorum ya nolacak
aynenHeo beraber cska yı indiriyoruz :ROFLMAO::ROFLMAO:
:ROFLMAO:
Senin son kupon sayılmış bu arada
başka mesajı geçersiz diye silmiş o zaman şimdi baktım silinmemiş bildirimden görmüştümSenin son kupon sayılmış bu arada
Demekki haklıymışım :ROFLMAO:başka mesajı geçersiz diye silmiş o zaman şimdi baktım silinmemiş bildirimden görmüştüm
Saçma olur ya bu saatden sonra bilet eksilmezYok 3.5mb olanlar normalde 2 bilet hakki kazanmis olmasi lazim dendi ki sportsbet destegide bunu belirtti ama 2mb ye 1 bilet kurali gelince önceden verilenler geri alindi eksik bile kalcak biletler.
benim 24 yazıyordu 22 ye düşmüş.Saçma olur ya bu saatden sonra bilet eksilmez
Şuan tam 500 diyor valla ne biliyim bu saatden sonra bilet eksiltmek saçma olur en kötü o biletler boş kalır çekilir valla iyice karıştı bugun çekilse yolumuza baksakbenim 24 yazıyordu 22 ye düşmüş.
Dostum yarışma başlangıcında bu değer 1 katılım hakkı: 3.00 mɃ idi ve sonrasında 2.00 mɃ olarak değiştirildi, konu altında duyuruldu. Duyurudan sonraki tüm kuponlar buna göre kontrol edilmiştir. Sizin son yatırımınız ise 1 katılım hakkına tekabül ediyor ve buna göre düzenlendi.Yok 3.5mb olanlar normalde 2 bilet hakki kazanmis olmasi lazim dendi ki sportsbet destegide bunu belirtti ama 2mb ye 1 bilet kurali gelince önceden verilenler geri alindi eksik bile kalcak biletler.
Kontroller devam ediyor. Bizden hariç olarak sitenin kendisi de kontrol işlemi yapacaktır. (Tüm kuponlar)@Bavarian çekiliş ne zaman olucak
Tamam tesekkur ederizDostum yarışma başlangıcında bu değer 1 katılım hakkı: 3.00 mɃ idi ve sonrasında 2.00 mɃ olarak değiştirildi, konu altında duyuruldu. Duyurudan sonraki tüm kuponlar buna göre kontrol edilmiştir. Sizin son yatırımınız ise 1 katılım hakkına tekabül ediyor ve buna göre düzenlendi.
Kontroller devam ediyor. Bizden hariç olarak sitenin kendisi de kontrol işlemi yapacaktır. (Tüm kuponlar)
Çekiliş ile alakalı konu altında bildirim yapılacaktır.
tamam bende onu belirttim kural neyse o. Normalde 3.5mb 100tl yi geçiyor onu belirttim sadece.Dostum yarışma başlangıcında bu değer 1 katılım hakkı: 3.00 mɃ idi ve sonrasında 2.00 mɃ olarak değiştirildi, konu altında duyuruldu. Duyurudan sonraki tüm kuponlar buna göre kontrol edilmiştir. Sizin son yatırımınız ise 1 katılım hakkına tekabül ediyor ve buna göre düzenlendi.
Kontroller devam ediyor. Bizden hariç olarak sitenin kendisi de kontrol işlemi yapacaktır. (Tüm kuponlar)
Çekiliş ile alakalı konu altında bildirim yapılacaktır.
Oha baskonia şov allahım 2.lik geliyorYuru be baskonia kim tutar seni