Aynen oyle sirf su oran muhabbeti bile cok guzeldiBoyle Bi yarısma Bi daha gelmez yetkililer ile konus da tekrar yapalım tadı damagımızda kaldı valla 2 gundur ne kafa yorduk :)
Aynen oyle sirf su oran muhabbeti bile cok guzeldiBoyle Bi yarısma Bi daha gelmez yetkililer ile konus da tekrar yapalım tadı damagımızda kaldı valla 2 gundur ne kafa yorduk :)
Kazanamadık ama harbi guzeldi toplanın tekrar yaptıralım eminim talep daha yuksek olacak cunku hepimiz sonra dan anladık muhabbetiAynen oyle sirf su oran muhabbeti bile cok guzeldi
Valla abi yamukda bizi indirecek bugunVay vay vay nba ilk defa vermis o da size denk gelmis tebrikler beyler :) ne yarısma be herkes birini alta cekiyor. @umut98 o kupon nasıl tutar ya :)
Valla çok tatlı bir yarış oluyoKazanamadık ama harbi guzeldi toplanın tekrar yaptıralım eminim talep daha yuksek olacak cunku hepimiz sonra dan anladık muhabbeti
Gonlumuz seninle kucuk adam :)Valla abi yamukda bizi indirecek bugun
Bende bekliyorum valla ama yamuk reyis i de tebrik ederim abiok sağlam kuponlar yapmış dünGonlumuz seninle kucuk adam :)
Valla aceleden rastgele oldugunu dusundum ama iyi kuponlar yapmıs hatta biri 1.35 oranlı basketten patlamısBende bekliyorum valla ama yamuk reyis i de tebrik ederim abiok sağlam kuponlar yapmış dün
Oda istiyor da belli etmiyor :ROFLMAO:@Sportsbet.io ne diyorsun tekrar yapamazmıyız?
Umut papara atarmisinOda istiyor da belli etmiyor :ROFLMAO:
Oda istiyor da belli etmiyor :ROFLMAO:
Olsun olsun :ROFLMAO:Benim sizde gönlüm var gibi gibi
Sezon kapanmadan bir etkinlik daha patlatıcam mutlaka Bu sefer yüksek orana daha yüksek ödül ayarlayalım ama heyecan olsun o_O
Ayarla olmadı 300 biletli sadece yuksek oran yapalım top 10 olabilir mesela kuponlardaBenim sizde gönlüm var gibi gibi
Sezon kapanmadan bir etkinlik daha patlatıcam mutlaka Bu sefer yüksek orana daha yüksek ödül ayarlayalım ama heyecan olsun o_O
Eyw saol reyis senden önce de dün 500 tl ben vurdum annemin tel faturası bilet parası felan haleltim eywYolladım kardeşim hayrını gör @umut98
Burda ilk 3 alsaydı daha güzel olucaktı ya benim hala 2. Lik sıkıntısı var :ROFLMAO:Ayarla olmadı 300 biletli sadece yuksek oran yapalım top 10 olabilir mesela kuponlarda
İyi bakalımEyw saol reyis senden önce de dün 500 tl ben vurdum annemin tel faturası bilet parası felan haleltim eyw
İlk 10 olsun sadece yuksek oran olsun fena olur fenaBurda ilk 3 alsaydı daha güzel olucaktı ya benim hala 2. Lik sıkıntısı var :ROFLMAO:
Ortalık karışır yanar herkes duman atar :ROFLMAO:İlk 10 olsun sadece yuksek oran olsun fena olur fena