Evet kapılar acıldı iyi oldu Avrupa yansın tutuşsun su saatten sonra ama suriyeliye neden saldırsın bizi vuran ucaklar onları da vurmasa burda isleri yoktu kiİşin başka tarafıda yarın insanlar yolda gördükleri suriyelilere saldıracak . Sınır kapıları serbest bırakılmıs avrupaya çıkış için
böyle durumlarda bi yerden sinirini çıkarmak ister insan . hedef olacaklar büyük ihtimalleEvet kapılar acıldı iyi oldu Avrupa yansın tutuşsun su saatten sonra ama suriyeliye neden saldırsın bizi vuran ucaklar onları da vurmasa burda isleri yoktu ki
geç bile kaldık o kapıların açılmasında. Sürekli acarım acarım diye tehdit edersen kimse inanmaz blöf der geçer böyle yapacan işte bir gecede aç gitmeyeni de zorla sonra onlar düşünsün ama tabi bu zamanında lazımdı. Şu söylenenler doğruysa benim için pek de bi önemi kalmadıEvet kapılar acıldı iyi oldu Avrupa yansın tutuşsun su saatten sonra ama suriyeliye neden saldırsın bizi vuran ucaklar onları da vurmasa burda isleri yoktu ki
yıllardır besleyeceğimize ailelerini barındırmak şartıyla egitseydik askeri eğitim ile 1 milyon ordumuz olurdu zayiata hazır benim Mehmedim gideceğine onlar giderdi gitmeyeni de sınır dışı ederdin karısına kızına bakılırdı burdaYarından itibaren tek tek bakılsın ailesinde kadın çocuk yaşlı varsa kalsın 15 yaşından büyük ne kadar suriyeli varsa ****** edilsn ülkeden allah belanızı versin 22 şehit nedir ya 2020 senin de mk nasıl bir yılsın
2011 den son batısa gectik Suriye olayları bizi bitirdi abi Allah belasını versin yok kimseye de yaranamadık sonuc olarakYarından itibaren tek tek bakılsın ailesinde kadın çocuk yaşlı varsa kalsın 15 yaşından büyük ne kadar suriyeli varsa ****** edilsn ülkeden allah belanızı versin 22 şehit nedir ya 2020 senin de mk nasıl bir yılsın
Neresinden bakarsan bak sacma sapan suriye politikası acarsın kapıları alırsın yaslısını cocugunu kadınını erkeklerine dersiin s.git vatanını savun vatansız . Az önce bi resim gördüm plajda nargile yarın ilk iş binanın altında bunlardan iki üç tane var vallahi onlara patlıcam2011 den son batısa gectik Suriye olayları bizi bitirdi abi Allah belasını versin yok kimseye de yaranamadık sonuc olarak
Bu baslıkta da sikayet atan adam nyse kendinize gelin amk biz aynı gemideyizBu başlık için şikayet raporu oluşturmayın. İlkokul cocugu gibi herkesi kontrol edecek değiliz. Başlık açıldığında belliydi olacaklar. İşlem yapmayacağız.
Rahatsız olan bana yazsın ifadesini alırım. Delikanlı mı o rapor eden yaz bana senBu başlık için şikayet raporu oluşturmayın. İlkokul cocugu gibi herkesi kontrol edecek değiliz. Başlık açıldığında belliydi olacaklar. İşlem yapmayacağız.
Hayır ondan değil kavga gürültüden dolayı, karışmıyoruz biz.Bu baslıkta da sikayet atan adam nyse kendinize gelin amk biz aynı gemideyiz
Ne diyim abi ne diyim İci yanmayan insan yok su saatte sabah kadar haber izlicezzNeresinden bakarsan bak sacma sapan suriye politikası acarsın kapıları alırsın yaslısını cocugunu kadınını erkeklerine dersiin s.git vatanını savun vatansız . Az önce bi resim gördüm plajda nargile yarın ilk iş binanın altında bunlardan iki üç tane var vallahi onlara patlıcam
Herkesi kendin gibi bilme kardesim içi yanmayan elini avuşturan çok tip var emin ol. Şehit varmış önemi yok. Vatansız imansız çok varNe diyim abi ne diyim İci yanmayan insan yok su saatte sabah kadar haber izlicezz
Deli gibi yorgunum , iki gündür ağır depremler yaşadık burda gece 2 de ve sabaha karşı 5 de. Gram uyku alamadım bu gece korkuyla da olsa uyurum dedim yemin ederim elim ayağım titriyor sinirden nasıl uyuyayım ana kuzuları gittiNe diyim abi ne diyim İci yanmayan insan yok su saatte sabah kadar haber izlicezz