Muğla'dan Yunanistan'a geçmek isteyen göçmenlere sahil güvenlik ekipleri müdahele etmeyi durdurdu.
Ben Askerligi mi hatay da yaptım personel aracı tugay onunde bombalanmıstı sehit vermedik ama bildigin 1km den ses gogusume vurmustu Hic haberlere cıkmamıstı o geldi aklıma biz suan böyle isek orda oglu kocası kardesi olan ne yapsın Allah sabır versin vatan sagolsun klişe ama elden bsi gelmiyor. Kapattım tv yi yeter kafa gitti yarın ola hayır ola ayrıca hatay valisini dinledim adamın yuzunden anlıyor insan ne oluyor ne bitiyorDeli gibi yorgunum , iki gündür ağır depremler yaşadık burda gece 2 de ve sabaha karşı 5 de. Gram uyku alamadım bu gece korkuyla da olsa uyurum dedim yemin ederim elim ayağım titriyor sinirden nasıl uyuyayım ana kuzuları gitti
hangi kaynak?Son Dakika : İsrail , Suriye’ye hava harekatı düzenliyor
Bize değil kardeşimhangi kaynak?
israil ne alaka noluyoruz amk cocuklarına bak ya iyice dellendim
biz sabah rus ucagını dusurmusuz heralde ardından bu olay olmusBize değil kardeşim
aynen video su da var bızım asker vuruyor cihatçı suriyeli o.çckları da tekbir getiro garip garip yani çok tuhaf tek vursak üzülmücem ama askerimizi o gruplarla görünce zoruma gidiyorbiz sabah rus ucagını dusurmusuz heralde ardından bu olay olmus
ben bir askeri araç gördüm abi şehitlerimizi gördüm üst üste yığılmış koymuslar ağlıyorum ya dayanamadım:( 2 tane de ses kaydı var ama buraya nasıl atılır bilmiyorım durum cok ciddi kirpilerden surekli sehit asker indiriliyor demis Bi hastane de calısan personel de morg da tam 58 sehit var ve gelmeye devam ediyor demis Ekli dosyayı görüntüle 48715