Şuan rejim ile savaşılıyor bu sahtekar basın bile bunu diyor sen neyin terörününde bahs ediuorsun 2 3 aydır pkk pyd ile ilgili bişey duydun mu?Sınırlamızda Terör Devleti Kurulmaması İçin Oradayız . Bunuda Anlamıyorsan Tartışmaya Gerek Yok .
Şuan rejim ile savaşılıyor bu sahtekar basın bile bunu diyor sen neyin terörününde bahs ediuorsun 2 3 aydır pkk pyd ile ilgili bişey duydun mu?Sınırlamızda Terör Devleti Kurulmaması İçin Oradayız . Bunuda Anlamıyorsan Tartışmaya Gerek Yok .
Ypguniforma degistirdi rejime dahil oldu ve rus cephaneligi ile desteklendiler ypg out yaniŞuan rejim ile savaşılıyor bu sahtekar basın bile bunu diyor sen neyin 2 3 aydır pkk pyd ile ilgili bişey duydun mu?
Aydın ne geveliyonAbi bunlar delidir deli akılı değiler abicim benim herşeyin kime emanet hükümete değil mi örneğin benim bişeyim kaybolur ise sorumlusu sen misin ben miyim bide bu can can insanların canı yanıyor kimse soracak tabi bunlara soracak bizde akıl yok yok sorunu sert dile konuşacaksın ki duzelecek var mı öyle hem askerlerimizi Suriye'ye koy rejim ile savaş sırf egon kibrin yüzünden sonra şehir gelince sus bugün birlik günüdür de öyle bı dünya yok birlik günü diyerek aradan siyrilamaz kimse
Ne gevelemişim kardeşim ayıp ediyorsunAydın ne geveliyon
Ee ozaman Rusya ile neden dostuz abd ile neden dostuz madem savaşıyorduk neden bunlarla dostluğumuz bitmedi bitmeden sahaya askerilimizi sokuyorz veya bukadsr güçsüz İsek neden hemen saldiriyoruz hava sahasinın açılmasına Rusya izin vermeden neden askerlerimizi yoladik hava sahası açık olmadan savaşın bukadsr kolay olduğunu sanmıyorduk herhaldeYpguniforma degistirdi rejime dahil oldu ve rus cephaneligi ile desteklendiler ypg out yani
Aydın bilgi paylaşırmısın, görsel resim, video. Senden başka bi yorum istemiyorum abin olarak söylüyorum bunu boşver rusyayı esadı vs.Ee ozaman Rusya ile neden dostuz abd ile neden dostuz madem savaşıyorduk neden bunlarla dostluğumuz bitmedi bitmede sahaya askerilimizi sokuyorz veya bukadsr güçsüz İsek neden hemen saldiriyoruz hava sahasinın açılmasına Rusya izin vermeden neden askerlerimizi yoladik hava sahası açık olmadan savaşın bukadsr kolay olduğunu sanmıyordu herhalde
Benim zoruma gidiyor giden candır bir insan kadar değerli bişey yok tamam sorun yok konuşmam rahatsız etiysem hepinizden özür dilerimAydın bilgi paylaşırmısın, görsel resim, video. Senden başka bi yorum istemiyorum abin olarak söylüyorum bunu boşver rusyayı esadı vs.
Depremde ki gibi olacak sabah 50 aksam 70 . Yazık yazik22 askere cıktı sehit sayısı son dakika
Haberler maalesef dogru nefes alamıyorum cok söz var söylenecek sabah Hic bisi eskisi gibi Olmaz rabbim milletimizi korusunDepremde ki gibi olacak sabah 50 aksam 70 . Yazık yazik
Değil bizim ne ekonomimiz ne de vizyonumuz musade etmez. O yüzden orada ne isimiz var sonucu cıkiyor. :(Allah Askerimizin Yardımcısı Olsun, Bu Yolun Sonu Savaş Artık .