Twitterı ne diye kapatıyorsunuz anlamıyorum ya
Sağa sola kafa tutuyor onca askerimiz gitti bu adam yüzündenYav salak bu adam prim kasıyor napıyo umurunda değil hiç bişey yaaaaa valla değil ne olursa olsun o mu savaşıyor sanki kafası rahat aq robot la savaşıyor sanki
Bugun ağzını kapat kardeşim .Yarın ben seninle aynı fikirdeyim . Sokayım hükümetinede siyasetinede@OnOFF hükümete ben ne zaman laf etsem hemen zıplayın tahmin ettim ne zaman gelirsin diye :)
Vursak ne kazacağız Suriye ne alak rejim ne alak biz neden rejimle savaşıyoruz neden ne alak pkk pyd anladım rejim ne alak rejim dediğin Rusya ile dost değil mi e bizde sözde rusya ile dost değil miyiz neyin savaşı bu abicim yazık değil mi askerlerimiz ölüyor hiç mi canınız yanmıyor tabi ateş düşen yeri yakıyorTürk Ordusu Suriye yi Çok Ağır Şekilde Vuruyor Gelen Haberler Bu Yönde
Bu siyaset degil millet meselesidir yeter artık kimin maşası oldugumuz belli degil asıl sınırları korumak falan yalan cok doluyum Allah cocukları dan cıkarır ins bu kandil gecesi yazık cok yazık cigerim iz yandı bu mubarek gecede@Genclerbirligi Sen bundan 7 ay öncede aynı kafadaydın hala aynı . Senin şehitlere zerre üzüldüğün yok birader . 1 şehit bile kalp yakıyor nefes kesiyor biz nerdeyiz sen nerdesin Çeneni kapat başlarım hükümetede tayyibede ekremede . Şu mubarek gecede bi dua et şehitlere . Yarın yap siyasetini. Her seferinde konuyu dönüp dolaştırıp tayyipe getiriyorsun . Devam edersen allah şahit ban yerim senin yüzünden bu gece
Ya git başımdan ne yazarsan yazBan yersen ye beni ilgilendirmiyor eleştiri herkese yapabiliriz burda terbiyesizlesmenin lüzumu yok
Sınırlamızda Terör Devleti Kurulmaması İçin Oradayız . Bunuda Anlamıyorsan Tartışmaya Gerek Yok .Vursak ne kazacağız Suriye ne alak rejim ne alak biz neden rejimle savaşıyoruz neden ne alak pkk pyd anladım rejim ne alak rejim dediğin Rusya ile dost değil mi e bizde sözde rusya ile dost değil miyiz neyin savaşı bu abicim yazık değil mi askerlerimiz ölüyor hiç mi canınız yanmıyor tabi ateş düşen yeri yakıyor
Abi bunlar delidir deli akılı değiler abicim benim herşeyin kime emanet hükümete değil mi örneğin benim bişeyim kaybolur ise sorumlusu sen misin ben miyim bide bu can can insanların canı yanıyor kime soracak tabi bunlara soracak bizde akıl yok yok sorunu sert dile konuşacaksın ki duzelecek var mı öyle hem askerlerimizi Suriye'ye koy rejim ile savaş sırf egon kibrin yüzünden sonra şehir gelince sus bugün birlik günüdür de öyle bı dünya yok birlik günü diyerek aradan siyrilamaz kimseBu siyaset degil millet meselesidir yeter artık kimin maşası oldugumuz belli degil asıl sınırları korumak falan yalan cok doluyum Allah cocukları dan cıkarır ins bu kandil gecesi yazık cok yazık cigerim iz yandı bu mubarek gecede
O zaman tırlarla suriyeye silah sokmayacaktın.bilginiz yoksa fikir beyan etmeyin. Ve her ne olusrsa olsun her bir şehidin sorumlusu bellidir.Sınırlamızda Terör Devleti Kurulmaması İçin Oradayız . Bunuda Anlamıyorsan Tartışmaya Gerek Yok .