Twitter'da dünya gündeminde #sehitlerimizvar hastaghi 1. sırada
giremiyoruz dede twitterYabancı kaynaklarda twitterda paylaşılmış.
Sanırım saldırı ile alakalı bunu bulabildim ancak video. Ama aynı saldırı ile alakası var mı bilmiyorum.
kardeş ne demek istedin ben anlamadım ?? max da mod değil olaya ne eli atacak bıraktı modluğu haberin yok sanırımSayın @maxaljin
Burda bilerek kasten bir dejenfaktor uygulanıyor.
Lütfen buna izin vermeyin.
Bu haberler . Psikolojik.savas. silahıdır..
Ne olursun ülkeni bir az seviyorsan. Bu konuya bi el at..
Yalan haber degil vali 9 olarwk acikladi ama insallah o kadarla kalir yeter yaw valla yazik gunah kim bilir kimlerin evine ates dustu :(Yalan haber bence
Beyler 60 kadar şehit olabilir bunların çoğu özgür Suriye ordusundan da olabilir.Yalan haber degil vali 9 olarwk acikladi ama insallah o kadarla kalir yeter yaw valla yazik gunah kim bilir kimlerin evine ates dustu :(
Onlara yazik kardesim onlarda kacip gelmeden savasan insalar insallah o kadar yokturBeyler 60 kadar şehit olabilir bunların çoğu özgür Suriye ordusundan da olabilir.
Yav salak bu adam prim kasıyor napıyo umurunda değil hiç bişey yaaaaa valla değil ne olursa olsun o mu savaşıyor sanki kafası rahat aq robot la savaşıyor sankiRte ben sana nedeyim yaw yine açtırdımn şu mübarek gün ağzımı askerlerimizin ne işi var idlibde ya arkadaş var ya kimse savunmasın gelip harbi sinirlendim.