29 a yukselmış ki onca goruntuler daha da coğalacagını soyluyor allahım sen yardım et
Görelim de bilelim düşmanımı ziben rusların paylaştığı vurdukları resimleri gördüm çok fazla araştırmayın olduğunuz yerde ağlarsınız yürek dayanmıyor gerçekten sabah iş var uyku uyuyamıyorum
sen görmesen de olur bence hala bilmiyorsan kim dost kim düşmanGörelim de bilelim düşmanımı zi
hiç girmeyin valla bir çok görüntü eskide olabilir birçoğunu atmadım zaten şu karmaşa geçsin hele piskolojim bozuldu 30 yaşındayım hayatımda hiç böyle ağladığımı hatırlamıyorum komandolarımızın olduğu görüntüler baya etkileyiciVPN ile nasıl gircez
Belki cıkıp saydıklarından biri acıklama yapar diue bekledim ama yok acımıza mı yanalım bu utanca mı yanalım sehidimize yanalım gerci biz zaten yanmışız hayırlı geceler kimin emegi varsa Allah belasını versin bu acıdaOnlarca şehidimiz var ama açıklamayı Cumhurbaşkanı, Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay Başkanı dururken Hatay Valisi yapıyor. Kendine başkomutan dedirten bi uzun vardı nerede kardeşim bu adam? Hatay valisi mi gönderdi bu askerleri suriye'ye hava desteği olmadan göz göre göre ölüme? çıldırmamak elde değil yazık günah ya çoğu bu forumdaki insanlarla yaşıt belki de daha genç onlarca can kiminin evladı kiminin kardeşi abisi sevdiği. Allah'ım sabır versin yakınlarına.