Hızlı Çekiliş Yap | Çekiliş Yap
Sundan yapaydinda gecti tskler eyvallah @umut98
Kusura bakma olmamis @acarbey02400
Sundan yapaydinda gecti tskler eyvallah @umut98
Kusura bakma olmamis @acarbey02400
en azından 1 tane öğrenciye çıktı @Heykanbaba öğrenci bi tek galıba cıkanlardan@umut98 bana metine berkaya ver öğrenciler sevinsin bu gece
CiKsa keske direk senindi yeminle@Kayatas abi sussa parayı alacaktık yine öğrenciler mağdur
Bosver kanka aman@umut98 bana metine berkaya ver öğrenciler sevinsin bu gece
bonus hunter artık çekiliş hunter olduen azından 1 tane öğrenciye çıktı @Heykanbaba öğrenci bi tek galıba cıkanlardan
Kazananlara bolsans , kazanamayanlar ders çalışsın :)@Kayatas abi sussa parayı alacaktık yine öğrenciler mağdur
CiKsa keske direk senindi yeminle
eyvallah beyler ama size çıksa ben kabul etmezdim para almayı :)ben de çıksa acara vercektm
hehehKazananlara bolsans , kazanamayanlar ders çalışsın :)
Sence umrumdami kabul etmemen? Ben zorla veririm hahaha la bosver koy gote biliodum zaten bu uygulamada bana cikmaz :)eyvallah beyler ama size çıksa ben kabul etmezdim para almayı :)
bana hiçbirinden çıkıyor kullanıcı adımı sevmiyor çekiliş siteleriHızlı Çekiliş Yap | Çekiliş Yap
Bu olsa duserdi bu uyg da ugurluyum ;)
Koy gote ;)bana hiçbirinden çıkıyor kullanıcı adımı sevmiyor çekiliş siteleri
ah sırplar ah yediler 120 liramıKoy gote ;)
Iyi seyirler.
beni de bugün sassari yedi 500+ gelcekti, onu geçtim brezilya u19 takımı yedi, 1 haftadır çöpümah sırplar ah yediler 120 liramı
her yerde hunter olmam lazım borç var üni başlıcak :)bonus hunter artık çekiliş hunter oldu