- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
dayı dur allah aşkına zarardayız zaten bak daha kazandığım çekiliş yok@umut98 maç baslangicina kadar yapılan beğeniler arasında çekiliş en adaletlisi olur
dayı dur allah aşkına zarardayız zaten bak daha kazandığım çekiliş yok@umut98 maç baslangicina kadar yapılan beğeniler arasında çekiliş en adaletlisi olur
Bana cikarsa veririm sana ,durumun kotuyse muhim degil yadayı dur allah aşkına zarardayız zaten bak daha kazandığım çekiliş yok
Bana cikarsa ödul @acarbey02400 indir.
hacı yok senden almam senin de durumun yok @umut98 direkt bize versin zaten sinerji yapan yoktu benden başkaBana cikarsa veririm sana ,durumun kotuyse muhim degil ya
puu len çekiliş begeniyle miydi
KOy gote evde yiyecek bisey yok sen dusun :)hacı yok senden almam senin de durumun yok @umut98 direkt bize versin zaten sinerji yapan yoktu benden başka
görmedim kanka yazmıyor begenenler arasında diye bende normalde hep atarm bu sefer es geçmişm@berkayunal da sinerjisi var ama beğenmemiş
senide ekledim zatengörmedim kanka yazmıyor begenenler arasında diye bende normalde hep atarm bu sefer es geçmişm
Neye göre seçtin başkan merak ediyorum
sıkntı yok eyvallah teşekkürlersenide ekledim zaten
Su uygulamayida hic sevmiyorum :)Çekiliş Sonuçları #544402440 - R10.net
Kazanan Arkadaşlar
1) @Heykanbaba
2) @Cesur87
3) @tryndamere
maç başlayana kadar olan beğenilere göreNeye göre seçtin başkan merak ediyorum
@Kayatas abi sussa parayı alacaktık yine öğrenciler mağdursıkntı yok eyvallah teşekkürler