- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
bende 0 hocam 50 lira geldi onu da kuponlara bastık sen zengin olanlara sor biz öğrenciyizSagol hocam sikintidan 5 10tl papara ariyorum skldm odada ya :) varmi sende
bende 0 hocam 50 lira geldi onu da kuponlara bastık sen zengin olanlara sor biz öğrenciyizSagol hocam sikintidan 5 10tl papara ariyorum skldm odada ya :) varmi sende
Bendenhahaabende 0 hocam 50 lira geldi onu da kuponlara bastık sen zengin olanlara sor biz öğrenciyiz
Iyi abi sayilir ya suanda iyiyim. Dis agrisi cok sisirdi heryeri serum yedim dinleniyorum azcik yemekte yemedim bizimkiler koyde biraz kotu durumlar tek kaldim felan uzun seyler abi iyiyim hamdolsun@metin geçmiş olsun kardeşim nasıl oldun
geçmiş olsun kardeşim. Bir hafta sürdü benim kulak iltihapı biliyorsun yeni geçti daha . beterin beteri var dişte çok kötü ama allah kimsenin başına vermesin kulak iltihapı adamı öttürüyor . Sabaha geçer inşIyi abi sayilir ya suanda iyiyim. Dis agrisi cok sisirdi heryeri serum yedim dinleniyorum azcik yemekte yemedim bizimkiler koyde biraz kotu durumlar tek kaldim felan uzun seyler abi iyiyim hamdolsun
Baya kotu abi aglanacak gibide dayandim sen dusun 2 kez igne yapti bir agirdi sen dusun neye ugradigimi sasirdim simdi yarisini hissetmiyorum zaten kesmis sanki dolgu yapti sanada gecmis olsun abi cok sagolgeçmiş olsun kardeşim. Bir hafta sürdü benim kulak iltihapı biliyorsun yeni geçti daha . beterin beteri var dişte çok kötü ama allah kimsenin başına vermesin kulak iltihapı adamı öttürüyor . Sabaha geçer inş
Ne diyimki helal olsuneyvallah arkadaşlar bakalim 8de 6 yaptık sistemde ne vericek bekliyorum
hangi oranları tutturduğuna bağlı yüksek oran mıeyvallah arkadaşlar bakalim 8de 6 yaptık sistemde ne vericek bekliyorum
2 ile 2.50 arasi 2den az oran yok. sistem 3-4-5 aldm keske devaminida yapsaymışım. yatan iki maçta oyle komik gittiki birisi 2-0 bitti 2.5 üst verdim. digeri 02c verdim 80. dakikasa yedi onlarda gelse cok efsane olucaktu. halen bekliyorm 1xden oynadm sonuclanmadi kuponhangi oranları tutturduğuna bağlı yüksek oran mı
o zaman rahat ol hocam güzel bir miktar verir sana2 ile 2.50 arasi 2den az oran yok. sistem 3-4-5 aldm keske devaminida yapsaymışım. yatan iki maçta oyle komik gittiki birisi 2-0 bitti 2.5 üst verdim. digeri 02c verdim 80. dakikasa yedi onlarda gelse cok efsane olucaktu. halen bekliyorm 1xden oynadm sonuclanmadi kupon