La sec Iste birilerini:)1384 tl verdi 1000 tl kar bıraktı ah ulan digerleride gelse efsane olucakti be. neyse bunada şükür
3 arkadasa 20 tl verilcek @umut98 hocam çekilişi sen yaparmisin
kazanç kazançtır tebrikler tekrar1384 tl verdi 1000 tl kar bıraktı ah ulan digerleride gelse efsane olucakti be. neyse bunada şükür
bu 1xbet sistemi normal sistemle aynı mı ben canlıda sist3em oynamayı bir türlü başaramıyorum1384 tl verdi 1000 tl kar bıraktı ah ulan digerleride gelse efsane olucakti be. neyse bunada şükür
hocam 19 kişi beğenmiş sen şimdi 3 kişiye 20tl için 19 kişiyi yazdırırsan takip edenlere haksızlık olur takip eden sinerji yapan 3 kişiye gönder1384 tl verdi 1000 tl kar bıraktı ah ulan digerleride gelse efsane olucakti be. neyse bunada şükür
Sinerji yapan yokki herkes diger konudaydihocam 19 kişi beğenmiş sen şimdi 3 kişiye 20tl için 19 kişiyi yazdırırsan takip edenlere haksızlık olur takip eden sinerji yapan 3 kişiye gönder
aynen böyle yap istersen @iboo8989hocam 19 kişi beğenmiş sen şimdi 3 kişiye 20tl için 19 kişiyi yazdırırsan takip edenlere haksızlık olur takip eden sinerji yapan 3 kişiye gönder
Sinerji yapan varmiydi hhahocam 19 kişi beğenmiş sen şimdi 3 kişiye 20tl için 19 kişiyi yazdırırsan takip edenlere haksızlık olur takip eden sinerji yapan 3 kişiye gönder
ben burdaydım ama hakkımı yemeSinerji yapan yokki herkes diger konudaydi
Sana versin ozaman :dben burdaydım ama hakkımı yeme
Cok tesekkurler iyiyim dinleniyorum eve gectimsinerji yapan yoktu ki @metin in dişi ağrıyormuş ondan konuşulmuş geçmiş olsun metin bu arada
sana bana bizeSana versin ozaman :d
Ben sinerjiyse yapmadim yani almam hsksizlik olur yani adam ne ediosa etsin valla zaten bana dussede moral 0 su gunde oynayamadim ona yaniyrum 200 300 olsa suan o kasa varya offsana bana bize