- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
öğrenciye gitsin de kime gittiği önemli değil öğrenci yardım fonu kurmak lazım harbiden çok zor oldu okumakher yerde hunter olmam lazım borç var üni başlıcak :)
öğrenciye gitsin de kime gittiği önemli değil öğrenci yardım fonu kurmak lazım harbiden çok zor oldu okumakher yerde hunter olmam lazım borç var üni başlıcak :)
ben açıcam hergün 1 tl atsınlar paparama :) okul bitince yavaş yavaş öderimöğrenciye gitsin de kime gittiği önemli değil öğrenci yardım fonu kurmak lazım harbiden çok zor oldu okumak
hocam daha çok burs gibi olmalı forumca bir şeyler yapılsa hoş olurdu aslındaben açıcam hergün 1 tl atsınlar paparama :) okul bitince yavaş yavaş öderim
ona bişey diyemeyeceğim :) yönetime sun :)hocam daha çok burs gibi olmalı forumca bir şeyler yapılsa hoş olurdu aslında
etkinlik yaptığın için teşekkür ediyoruz umarım daha çok kazanırsın hocamçekim verdim arkadaslar yatsın ödemeleri gönderiyorum
eyvallah kardesim hepimiz inşallahetkinlik yaptığın için teşekkür ediyoruz umarım daha çok kazanırsın hocam
sayın yönetim @Dedeona bişey diyemeyeceğim :) yönetime sun :)
etkinlik yaptığın için teşekkür ediyoruz umarım daha çok kazanırsın hocam
Not ortalaması x'in üzerinde olan öğrencilere falan olabilirsayın yönetim @Dede
yok bide sınava girelim :)Not ortalaması x'in üzerinde olan öğrencilere falan olabilir
hocam foruma emek harcayıp üniversitede okuyan öğrencilere olabilir 10 mesajlı adam yardım edin demesinNot ortalaması x'in üzerinde olan öğrencilere falan olabilir
yok bide sınava girelim :)
Valla doğru da aklıma başka bir şey gelmiyor ki illa şartı olması lazım bu işinhocam foruma emek harcayıp üniversitede okuyan öğrencilere olabilir 10 mesajlı adam yardım edin demesin
konusunu açalım hocam gerisi foruma kalmış bir şeyValla doğru da aklıma başka bir şey gelmiyor ki illa şartı olması lazım bu işin