Isim yeterli ...
Tamam abim yarın kardeşimi gönderirim ama kargoyu alması için kargo no filan isteyecek galiba
Tamam abim yarın kardeşimi gönderirim ama kargoyu alması için kargo no filan isteyecek galiba
Aydın çiçek derse ala bilir yani değil mi abimIsim yeterli ...
Yok alamazsın 6 satırlı içinde sürat geçen akrostiş yazıp onu zarfın içine bırakıp öyle alman lazım :) aydinnnnAydın çiçek derse ala bilir yani değil mi abim
Kardesi alacak aydın degil o yuzden normal Bi soru sordu cocuk makara yapma hemen :)Yok alamazsın 6 satırlı içinde sürat geçen akrostiş yazıp onu zarfın içine bırakıp öyle alman lazım :) aydinnnn
@Dede banada rolling yapacaktın 2 ay gecti :))Tamam seni unutmuşuz, ayarlıcaz tatarova ozel bir şeyler :) dede sozu :)
Espiri yapma feldi tenis maçı yolaYok alamazsın 6 satırlı içinde sürat geçen akrostiş yazıp onu zarfın içine bırakıp öyle alman lazım :) aydinnnn
:)Kardesi alacak aydın degil o yuzden normal Bi soru sordu cocuk makara yapma hemen :)
Moutet yener
Kaybetim bakiyeyi şuanMoutet yener
Sana bişey yok başka kapıya hadi 27 gün aç gez :)Ben daha alamadım bugün gidiyom nevşehire yarın alırım
Dedecegim bana alkol teklif edilmisti istememistim.Bunlar gelebilirdiUle sen yılbaşı alkol paketini de almıştın, nasıl oldu sana bu geldi :) gondermediklerimiz için ayarlamıştık bunu.
Burda yemekhanede ablaya sordum suda beklet 1 saat dedi . Öyle de olur mu ?onu buzluga atin o yeni tuzlanmisti ...
3-4 gun dursun ...sonra cikar ye :)
Burda yemekhanede ablaya sordum suda beklet 1 saat dedi . Öyle de olur mu ?
İstikamet aybaşı :)Dedecegim bana alkol teklif edilmisti istememistim.Bunlar gelebilirdi
Lezzet onemli ;) senin dedigin daha iyiBen lezzet icin oyle demistim , o da olur ...
Canin saolsun dede.Bu yaptiklarini yapan baska biri gormedim.Cok comertsin.İstikamet aybaşı :)