Gelir birazdan kapıya cık :)
Kapida 4 tane givenlik var onlar halleder :)Gelir birazdan kapıya cık :)
Bunlar senin ürünler miydi abiEn gec yarin herkesin elinde olur dendi kargocu tarafindan ... Yarinda gelmezse ilgilenelim hemen ...
Bunlar senin ürünler miydi abi
Benaydın
can1907
luton
umut98
bernardo
azalea
martinez
leaderjack
lucifer
baron
mosqu
emana
cesur
heykanbaba
lokomotif3
Kargosu gelmeyenler yazsin lütfen ...
Uğur gelmeyen olsa yazar :) Bu arada uye etiketleme nedir, nasıl yapılır makalesini modlar hazırlıyor. Üyelerde bilgilensin nasıl uye mention edildiğini :)aydın
can1907
luton
umut98
bernardo
azalea
martinez
leaderjack
lucifer
baron
mosqu
emana
cesur
heykanbaba
lokomotif3
Kargosu gelmeyenler yazsin lütfen ...
Uğur gelmeyen olsa yazar :) Bu arada uye etiketleme nedir, nasıl yapılır makalesini modlar hazırlıyor. Üyelerde bilgilensin nasıl uye mention edildiğini :)
Ule sen yılbaşı alkol paketini de almıştın, nasıl oldu sana bu geldi :) gondermediklerimiz için ayarlamıştık bunu.bana da geldi.
Başta @Razor a ve bunu düşünen, gönderen, ayarlayan... emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
daha tadım yapmadım ama herşey harika ve muhteşem görünüyor.
@Razor Hocam gelmis de ulaşamamışlar bana sürat kargo muydu gönderen
Mod etiketleme bilmez admin isim yasak der kendi isimle yazar hey Allahım sen konuyu biliyorsun :)Uğur gelmeyen olsa yazar :) Bu arada uye etiketleme nedir, nasıl yapılır makalesini modlar hazırlıyor. Üyelerde bilgilensin nasıl uye mention edildiğini :)
Bana yok mesela :)Ule sen yılbaşı alkol paketini de almıştın, nasıl oldu sana bu geldi :) gondermediklerimiz için ayarlamıştık bunu.
işte benide anla nelerle uğraşıyoruz. :)Mod etiketleme bilmez admin isim yasak der kendi isimle yazar hey Allahım sen konuyu biliyorsun :)