Bol şans çok dileyince kargo gelmiyormuş diye duydum ama tabi başkalarının söylediği. Rollinglerde bol şans dilemekten öte foruma katkılı işler yaparsan tabi seninde olur.Bana yok mesela :)
Bol şans çok dileyince kargo gelmiyormuş diye duydum ama tabi başkalarının söylediği. Rollinglerde bol şans dilemekten öte foruma katkılı işler yaparsan tabi seninde olur.Bana yok mesela :)
Tamam seni unutmuşuz, ayarlıcaz tatarova ozel bir şeyler :) dede sozu :)Ne alkol gelir ne peynir ekmek gelir @Dede bizde bimde peynirden yiyelim
Maddiyattımın gücü yeddiğince katkı vermeye çalışıyorum sadece bol sans yazmıyorum devamlı aktif olmaya çalışıyorumBol şans çok dileyince kargo gelmiyormuş diye duydum ama tabi başkarının söylediği. Rollinglerde bol şans dilemekten öte foruma katkılı işler yaparsan tabi seninde olur.
Çok özel olmasında :) teşekkürler zorla hediye yollatıyoruz :)Tamam seni unutmuşuz, ayarlıcaz tatarova ozel bir şeyler :) dede sozu :)
Turkcell'den mesaj geldi. 5. yılınızı doldurmanız şerefine 10 TL google play kodu hediyemiz diye. Çok bonkörler.Çok özel olmasında :) teşekkürler zorla hediye yollatıyoruz :)
Şimdi özel denir poncikli boxer gelir :) :)Turkcell'den mesaj geldi. 5. yılınızı doldurmanız şerefine 10 TL google play kodu hediyemiz diye. Çok bonkörler.
18.00 18.30 filan surat kargo kapanis yakinsa yetisirsinKargo kaçta kapanıyor ya gidip alam canım çekti millet anlatınca . Kargoyu almayan güvenliğin ben ...
Kargo kaçta kapanıyor ya gidip alam canım çekti millet anlatınca . Kargoyu almayan güvenliğin ben ...
yılbaşında bana bişey gelmedi.Ule sen yılbaşı alkol paketini de almıştın, nasıl oldu sana bu geldi :) gondermediklerimiz için ayarlamıştık bunu.
Kargo gelmemiş kralaydın
can1907
luton
umut98
bernardo
azalea
martinez
leaderjack
lucifer
baron
mosqu
emana
cesur
heykanbaba
lokomotif3
Kargosu gelmeyenler yazsin lütfen ...
Kargo gelmemiş kral
Tamam kralSoruyorum hemen
Tamam kral
Anladım hangi kargodur abimAydin diyarbakir baglar subeinden alabilirsin ... Evde ulasamamislar ...
Anladım hangi kargodur abim
Tamam abim yarın kardeşimi gönderirim ama kargoyu alması için kargo no filan isteyecek galiba