Sevgi paketi mi hayır abim gelmedi kargo halen :)Kargon gelmedi mi ? Butun istanbul aldi ?
Sevgi paketi mi hayır abim gelmedi kargo halen :)Kargon gelmedi mi ? Butun istanbul aldi ?
Sevgi paketi mi hayır abim gelmedi kargo halen :)
Diyarbakır'a yakın valla gelmemiş gelince zaten özel konu açıp gelen şeylerin fotosunu çekip paylaşarak teşekkür ederidim :) merak etim ne var içinde :) bu arada emeği geçen herkese teşekkür ederim kesenize bereket şimdiden teşekkürler @Dede @Razor @maxaljin @mosquitos42Hmmm bugun gelmesi lazimdi hatta ora yakin ben ilk sen alirsin diyordm . Yarin gelir o zman
Senin kinde ek urunler var ondan gec geliyorDiyarbakır'a yakın valla gelmemiş gelince zaten özel konu açıp gelen şeylerin fotosunu çekip paylaşarak teşekkür ederidim :) merak etim ne var içinde :) bu arada emeği geçen herkese teşekkür ederim kesenize bereket şimdiden teşekkürler @Dede @Razor @maxaljin @mosquitos42
Gümrüğe takılmışSenin kinde ek urunler var ondan gec geliyor
Hahahaha acaba bana Özel ne varSenin kinde ek urunler var ondan gec geliyor
Bence cevap belliHahahaha acaba bana Özel ne var
Sence nedirBence cevap belli
Vardır bi bildikleri kardeşim :)Neyse bizede yollayan olur elbet bir gün
Bu pakette bana da yolla dede boğazımızdan bir bal geçsin ohhhhAlamayan arkadaşlar için ( forumda aktif olmuş olan ) aybaşında bir paket daha yapacağız ve son olacak.