Sıcak suda beklet o peyniri öyle de tuzu gider diye biliyorum
@Razor abim az önce kardeşimi gönderdim sürat kargo dediğin bağlar şubesine zaten bizim evin aşağısında ama böyle bir kargo yok demiş
@Razor abim az önce kardeşimi gönderdim sürat kargo dediğin bağlar şubesine zaten bizim evin aşağısında ama böyle bir kargo yok demiş
Kardeşimi gönderdim abi benim gitmem biraz sıkıntılı gitmiş ismimi vermis kargo yok demiş kargo takip kodu yok mu onu bilsek kolaydır almakAydin kargo ordaymis , hatta iadesi onaylanmis ... 18:00 e kadar almaniz lazim ... Gidebiliyorsan sen git ... Diyarbakir baglar subesi , sürat kargo ..
Kardeşimi gönderdim abi benim gitmem biraz sıkıntılı gitmiş ismimi vermis kargo yok demiş kargo takip kodu yok mu onu bilsek kolaydır almak
Az önce gönderim kardeşimi şimdi nasıl diyim kargoya gidince ne desin abim onu tam soyle tamam pmd konuşuruzKurumsal olmadigi icin takip no vermiyolarmis ama resim var ... Pm den atiyorum ...18:00 kadar almaniz lazim ...
Hocam bu kaşarın fiyatı nedir ? Sarı silindir pakette olan @Razor
Tamamdır
Hani benim pastırmam sucuğumAfiyet olsun kardesim :)
Alışverişi nereden yapıyoruz? Ele gideceğine dostumuza nasip olsun
Hani benim pastırmam sucuğum
Ne dedi bu para mı gönderecek almam için @emana22Bir papara numarasi kadar uzaginizda :)
BakalımDm atamıyorum kimseye @Dede açılırsa sevinirim
Dener misin şimdi?Bakalım