@Dede duy sesimizi :)Dede girmedi bugün girse yazdık ama bakalım
Rollinge de bakmadı uyudu herhalde yada hollanda clublarında@Dede duy sesimizi :)
kendımı 2.liği kaybettım gıbı hıssedıyorum artık@umut98 heyecan var mı
Kuponu gordum umut bu gece uyku tutmaz görsen valla :) ben tırstım hesap et konu ile alakam yok hahahkendımı 2.liği kaybettım gıbı hıssedıyorum artık
AhahahhhhhahahhKuponu gordum umut bu gece uyku tutmaz görsen valla :) ben tırstım hesap et konu ile alakam yok hahah
Daha dur bişey belli değil sayımlar bitmedi sandıklrı bırakmakendımı 2.liği kaybettım gıbı hıssedıyorum artık
şu kuponu şuraya salda barı kendıme bı totem yaapyım :)Daha dur bişey belli değil sayımlar bitmedi sandıklrı bırakma
Atmaz atarsa uyuyamazsın kupon ates ediyor yaralar seni :)şu kuponu şuraya salda barı kendıme bı totem yaapyım :)
abi atmazsa uyumıcam asıl ya :)Atmaz atarsa uyuyamazsın kupon ates ediyor yaralar seni :)
Çıldırdım gece gece ya allah seniAtmaz atarsa uyuyamazsın kupon ates ediyor yaralar seni :)
mermiyi fırlat bana kafa atmam lazım barış :)Çıldırdım gece gece ya allah seni
Mermiye kafa atan ganyotcu bizim damat amk biz atmıyoruz ona ragmen sen hayırdır :)mermiye kafa atarızda füzeyse sıkıntı abi @emana22
Ahaha abi bu 1000 tl bende başka yolu yok djfMermiye kafa atan ganyotcu bizim damat amk biz atmıyoruz ona ragmen sen hayırdır :)
Sürpriizzmermiyi fırlat bana kafa atmam lazım barış :)
Sürprizleri oldum olası sevmem tabletten hıyar çıkması gibi yarışmadan da baş çıkcak herhalde :ROFLMAO:Sürpriizz
Kupon fena @barish kardesim tecavuz etmis son 3 Mac var kuponun parası simdiden yatsın diye sportbet te mesaj at dedimAhaha abi bu 1000 tl bende başka yolu yok djf
Kupon fena @barish kardesim tecavuz etmis son 3 Mac var kuponun parası simdiden yatsın diye sportbet te mesaj at dedim