- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Pazartesi :pabi sende ne şom ağız varmış ya bi olmadı şu çekiliş :)
Pazartesi :pabi sende ne şom ağız varmış ya bi olmadı şu çekiliş :)
Lazio kırmızı görmese rahat gelecekmiş yazık olmuş vallaYatana baksana bu kısmetsizlik nedir 2 haftadır 300 e 1150
rolling için miulan şalkede attı tebrıkler @barish
aynen hem onun için hemde senın kupon için iyi gidiyorrolling için mi
yüksek oran belli değilde teşekkür edeirm rolling geldi sayılır barca yamuk yapmazsaaynen hem onun için hemde senın kupon için iyi gidiyor
yüksek oranda illaki yatar bence rolling gelsin boşver tekden az yatmadık :) senınde gazabın olucakyüksek oran belli değilde teşekkür edeirm rolling geldi sayılır barca yamuk yapmazsa
önünde adam vardı kalecinin görüş açısını engelledi diye gol iptal olucaktı olmadı allahtanjordi alba efsane bır gol attı
ben temiz gördüm pozisyonuönünde adam vardı kalecinin görüş açısını engelledi diye gol iptal olucaktı olmadı allahtan
aynen verdi zatenben temiz gördüm pozisyonu
barça yemez uamrım yıcek gıbıaynen verdi zaten
Yemedibarça yemez uamrım yıcek gıbı
rolling için tebrık ederım ayrıyetten yuksek oranı da vurucak gıbısın :)Yemedi
Diye diye getirteceksin valla kuponu daha zor zorrrolling için tebrık ederım ayrıyetten yuksek oranı da vurucak gıbısın :)
gelir o gelir sadkljsdf :) o değilde bari bi bilgi alsaydık çekiliş ne zaman saat kaçtaDiye diye getirteceksin valla kuponu daha zor zorr
Aynen ama yarın olur kesingelir o gelir sadkljsdf :) o değilde bari bi bilgi alsaydık çekiliş ne zaman saat kaçta
Yarın oglene olsun Bi baskı yapın la :) pazar zaten yarın herkes siki tassagına denk takılıyor aksam olması manasız :)Aynen ama yarın olur kesin
Dede girmedi bugün girse yazdık ama bakalımYarın oglene olsun Bi baskı yapın la :) pazar zaten yarın herkes siki tassagına denk takılıyor aksam olması manasız :)