Sportsbet.io
Büro Destek
- 14 Şub 2019
- 332
- 154
Kesinti olayi olmasa btc den baskasi yalan da , o isler de cozulur insallah :)
Bankaya çekerken olan kesinti değil mi? Cüzdanlar arası gönderimde kesinti çok az.
Kesinti olayi olmasa btc den baskasi yalan da , o isler de cozulur insallah :)
heycan yaratıyor du :)1i yattı gibi gibi :)
siteye atarken 2 tl banka çekerken de öyle 5 6 tlBankaya çekerken olan kesinti değil mi? Cüzdanlar arası gönderimde kesinti çok az.
ikisinde de roma maçına iy4.5 demişim kornere sende bu ödül buradan gelmez oheycan yaratıyor du :)
Yok ya o 2.3 tl kesiyoe o degil , donusturruken btcyi orda zarar edebiliyon :)Bankaya çekerken olan kesinti değil mi? Cüzdanlar arası gönderimde kesinti çok az.
korner mi ?ikisinde de roma maçına iy4.5 demişim kornere sende bu ödül buradan gelmez o
sana böyle yazdım sonra olanlara bakkorner mi ?
vay biz bittiiksana böyle yazdım sonra olanlara bak
schalke toplam 2.5 ve barca ms1 var bide ikisindede kalanlar yarınvay biz bittiik
şalke tek gole kalmıs barçada alır biz yatar :)schalke toplam 2.5 ve barca ms1 var bide ikisindede kalanlar yarın
yok be yarınki maçlarda var daha %40 şuan gelme ihtimalişalke tek gole kalmıs barçada alır biz yatar :)
Izdırap oldun cocuga la yapma söyle seyler :)yok be yarınki maçlarda var daha %40 şuan gelme ihtimali
ama haketmedi mi tipster şimdi o bana son dk golü attı bende denemesem olmazdı hem kolayca kazanmamış olsun heyecanlansın birazI
Izdırap oldun cocuga la yapma söyle seyler :)
kabus gibi çöktü üstüme :)I
Izdırap oldun cocuga la yapma söyle seyler :)
hahahaama haketmedi mi tipster şimdi o bana son dk golü attı bende denemesem olmazdı hem kolayca kazanmamış olsun heyecanlansın biraz
Valla bileydim eksik bilet iicn sans cıkacak bugun 500 tl verdim ayırırdım :)ama haketmedi mi tipster şimdi o bana son dk golü attı bende denemesem olmazdı hem kolayca kazanmamış olsun heyecanlansın biraz
kısmettValla bileydim eksik bilet iicn sans cıkacak bugun 500 tl verdim ayırırdım :)
abi sende ne şom ağız varmış ya bi olmadı şu çekiliş :)Valla bileydim eksik bilet iicn sans cıkacak bugun 500 tl verdim ayırırdım :)
kısmett