Aynen umarım budur sorun djf
Iyi yakaladin :)
Iyi yakaladin :)
La oglum neye ses cıkartak zaten aldınız bizim rekoru bizden ses mi cıkar daha :) ben 1 k kazansam kenarda oturmus izliyor olurdum sen niye bqskı yapıyorsun mazbata isteyen imamoglu gibi :)
mazbatamı verın benım sdlksdjk şaka bı yana abı onu bunu geç 400 tl lik kısımdan neden 1 k çıkmasın orasıda önemli :)La oglum neye ses cıkartak zaten aldınız bizim rekoru bizden ses mi cıkar daha :) ben 1 k kazansam kenarda oturmus izliyor olurdum sen niye bqskı yapıyorsun mazbata isteyen imamoglu gibi :)
Bende 97 bilet var 100 lukler vurur 400 tl temiz alırım gbi geliyor ama kacan balık buyuk oldu isi sansa bıraktıkmazbatamı verın benım sdlksdjk şaka bı yana abı onu bunu geç 400 tl lik kısımdan neden 1 k çıkmasın orasıda önemli :)
4000 e 400 yazmısım sadjhsdkjBende 97 bilet var 100 lukler vurur 400 tl temiz alırım gbi geliyor ama kacan balık buyuk oldu isi sansa bıraktık
10.08 di galiba yakma bizi @barish :)umut tam kaç oran yapmıştın
heyecan yap biraz10.08 di galiba yakma bizi @barish :)
bitir bari kanka biletleri :)heyecan yap biraz
Umut su senin kuponu iptal etmemislerdir insallah10.08 di galiba yakma bizi @barish :)
bozmadım ben onu kiUmut su senin kuponu iptal etmemislerdir insallah
Ne biliyim aklima kötü kötü seyler geliyorbozmadım ben onu ki
yapma ekmeğimizle oynamasınlar sports ama bana en yuksek 2. sensın suan dedıNe biliyim aklima kötü kötü seyler geliyor
maçlar surpriz zor seçimler yaptım ama heyecan yap biraz :)@barish bombayı patlattı :)
bitiricek misin kanka biletleri ?maçlar surpriz zor seçimler yaptım ama heyecan yap biraz :)