Hadi iyisin son dakika golü yaptin o zaman :)En yüksek ikimiz şuan abi galiba yamukbozuk reisin büütn kuponlar yattıysa tam takip edemedim
Hadi iyisin son dakika golü yaptin o zaman :)En yüksek ikimiz şuan abi galiba yamukbozuk reisin büütn kuponlar yattıysa tam takip edemedim
Siz @Sportsbet.io i bekliyorsunuz o zaman, oda gelip bilgi verir sanirim.Hocam ortada baya bir kupon var. Muhtemelen verilen kupon numarası ile yayınlanan kuponun eşleşmesini yapıyorlar. Süreç uzayabilir. En kötü ihtimal hafta sonuna sarkabilir diye düşünüyorum.
Siz @Sportsbet.io i bekliyorsunuz o zaman, oda gelip bilgi verir sanirim.
Cevabınız için teşekkürler. Bugün iletirseniz aksam da cekilisi yapsak yarının maclarina yetissek ne güzel olur. Haberlerinizi bekliyoruz.Merhaba, aslında biz bir yandan kupon kontrollerini yapıyorduk. Ancak 5 kuponda yer alan maçların bitmesini bekledik. Yeni tamamlanan maçlardan sonra sonuçları tekrar kontrol edip forum yetkililerine ileteceğiz.
Aynen efsane olur @Sportsbet.io bugun bizi güldür :LOL::ROFLMAO:Cevabınız için teşekkürler. Bugün iletirseniz aksam da cekilisi yapsak yarının maclarina yetissek ne güzel olur. Haberlerinizi bekliyoruz.
+1 @Sportsbet.ioCevabınız için teşekkürler. Bugün iletirseniz aksam da cekilisi yapsak yarının maclarina yetissek ne güzel olur. Haberlerinizi bekliyoruz.
+1 @Sportsbet.io :ROFLMAO:
Daha numaralar yok ortada hayirlisi
Verilir o kolay iş yarın 22 00da olur çekiliş dede yarın dediDaha numaralar yok ortada hayirlisi
en yüksek oranlar kimde onu söyle bari :)Merhaba, aslında biz bir yandan kupon kontrollerini yapıyorduk. Ancak 5 kuponda yer alan maçların bitmesini bekledik. Yeni tamamlanan maçlardan sonra sonuçları tekrar kontrol edip forum yetkililerine ileteceğiz.
Valla açmasam burayı kimin yüksek orandan haberi vardı kimin biletten @Sportsbet.io bana teşekkür borçlusunuz53 sayfa konusmusuz ya valla helal olsun
Ben ile umutun haberi vardi zaten kimse cakmasin diye yazmamistik :)Valla açmasam burayı kimin yüksek orandan haberi vardı kimin biletten @Sportsbet.io bana teşekkür borçlusunuz
@mosquitos42 ile sessiz sessiz geliyorduk sen herkesi uyandırdın :ROFLMAO:Valla açmasam burayı kimin yüksek orandan haberi vardı kimin biletten @Sportsbet.io bana teşekkür borçlusunuz
Bizi sen ***** kabul ettin yani bro :)Valla açmasam burayı kimin yüksek orandan haberi vardı kimin biletten @Sportsbet.io bana teşekkür borçlusunuz
Yeni etkinlik kupon oran bazlı olacak.Valla benim yüksek orandan haberim vardi ama o kadar kupon arasından sansim olmadığını dusunmus ve hic bakmamistim baktim burda 4-5 orandan bahsediliyor yaptim bi 10 kusurluk kupon oda geldi :) ilk denemem 21 orandi altay macindan gitmişti 2. Deneme yakaladım :)