- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Valla siz bu kafayla daha cok verirsiniz :) pirince giderken eldeki bulgurdan oluyorlar @barish :)sizi bitirdim şimdi 100 tl geldi hesaba şimdi siz düşünün :) nihahaha
Valla siz bu kafayla daha cok verirsiniz :) pirince giderken eldeki bulgurdan oluyorlar @barish :)sizi bitirdim şimdi 100 tl geldi hesaba şimdi siz düşünün :) nihahaha
rahats abi direk 8 orana atmıcaz 2 2 gidicem akşama kadar kasa katlıcamValla siz bu kafayla daha cok verirsiniz :) pirince giderken eldeki bulgurdan oluyorlar @barish :)
He öyle olur :)rahats abi direk 8 orana atmıcaz 2 2 gidicem akşama kadar kasa katlıcam
yaptım bi kupon kılçıksız bakalım :)He öyle olur :)
yok bunlar kafaya koymuş devirecek biziValla siz bu kafayla daha cok verirsiniz :) pirince giderken eldeki bulgurdan oluyorlar @barish :)
2.5 ve 3.5 almıştım ben de elleme atsınDe graschapa alıcaktım alana kadar attı
ulan dep maçı al ya kime alsak o dal kuruyor2.5 ve 3.5 almıştım ben de elleme atsın
sportbetsdendir o başka siteden oyna senulan dep maçı al ya kime alsak o dal kuruyor
her yerde aynı ya bu ara şans yanımızdan geçmiyorsportbetsdendir o başka siteden oyna sen
benimde öyle 2.5 da olmayacak maçher yerde aynı ya bu ara şans yanımızdan geçmiyor
bir umuttur yaşamak inanıyorum dep atıcak 2 yi ve bitecekbenimde öyle 2.5 da olmayacak maç
akşama diğer kupon tutarsa atıcam bi kupon her türlü yatıyoruz zaten
@barish takip et bunları 30 bilet kalaya kadar gidersek tamamdır bu iş :)ulan gittik 1.70 den yattık bu saatden sonra sokarım ya süpriz denemek daha mantıklı