Rte nin haberi olmadan yapılan bir istifa ise zaten kabul edilmez haa onun haberi olmadan edilen istifa da zaten tiyatrodurNe demiştim ? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etmedi
Net, Bu kadar doğru bir cümle görmedim.Rte nin haberi olmadan yapılan bir istifa ise zaten kabul edilmez haa onun haberi olmadan edilen istifa da zaten tiyatrodur
harbi he bizi düşünüyor adamlar . Ya hepsini geçtim nasıl bi ülkeyiz ya dünya ne derdinde bize bak . Sen busun ben buyum sen şusun sen şöylesin sen böylesin. Virüs unutuldu .Karantinada halkı sıkılmasın diye tiyatro çeviren adam gibi adamlar :)
Aga bir reis sözü der ki : " Biz bundan da evelallah güçlenerek çıkacağız "harbi he bizi düşünüyor adamlar . Ya hepsini geçtim nasıl bi ülkeyiz ya dünya ne derdinde bize bak . Sen busun ben buyum sen şusun sen şöylesin sen böylesin. Virüs unutuldu .
Ya bakma ben severim soyluyu. Ama işte kimbilir neler dönüyor. Bu olay 2 saat önceden haber verilme olayını unutturdu virüsü unutturdu. Millet açlıkdan ölüyor o şuan unutuldu. Krediler çıkmıyor özel bankalar damadı s... takmıyor. Hepsi şuan unutuldu işte. AL bak eleştiriyorum. Neler neler dönüyorda biz bize sadece gösterileni görüyoruz. Sahne arkasında ne planlar ne oyunlar varAga bir reis sözü der ki : " Biz bundan da evelallah güçlenerek çıkacağız "
Severiz sevmeyiz o ayrı ama gezisiydi , darbesiydi , virüsüydü, sınır dışı operasyonuydu bi şekilde güçlenerek çıkıyorlar ona şaşırıyorum :)
Aynen de öyle aga. Gündemi değiştirmek için gayet makûl bir sebepYa bakma ben severim soyluyu. Ama işte kimbilir neler dönüyor. Bu olay 2 saat önceden haber verilme olayını unutturdu virüsü unutturdu. Millet açlıkdan ölüyor o şuan unutuldu. Krediler çıkmıyor özel bankalar damadı s... takmıyor. Hepsi şuan unutuldu işte. AL bak eleştiriyorum. Neler neler dönüyorda biz bize sadece gösterileni görüyoruz. Sahne arkasında ne planlar ne oyunlar var