Ayıp hocam dansöz falan yakışmıyorDansoz gibisin yeminle dansoz daha dune kadar saydigin partilere pkk fetocu diyen bendim dimi simdide kivuriyorsun ben suna dedim buna dedim senin gibilere kemik yakisir zaten bizim kemikle isimiz olmaz
Beynin bu kadar calisiyo biz kimsenin gorusunu arkamiza alip savunma yapmayiz o senin gibi beyinsizlere has birseydir ben soyledigin laflarin nereye gittigini bil konus dedim nerde bir sey olsa kemik bulmus gibi atlayan sensin senden baska kimse siyasi konulara girmiyor geliyorsun ortaya salliyosun birsey ondan sonra biri laf edince kivraniyorsun yok onu arkana aldin bunu arkana aldin diyeNe dansozu olacağım.. @Dede nin siyasi görüşünü arkana aldın diye duracağımı sandın
Her durumda köpeğe köpek. Ite it deriz..isteyen alsın.. ben isim.vermiyorum
Sen bi dur be kardesim adam kemik atiyorum diyor konusmuyorsun biz dansoz diyince aklin basina geliyor soysuz diyor ses yok sen bak kardesim isineAyıp hocam dansöz falan yakışmıyor
Bjkhonlama klasida uyar o zaman itli kopekli oluomu bu isler ben karismak istemedigim icin hic mesaj atmadim kendi aralarinda cozsunler diye yanci olma bu konudaAyıp hocam dansöz falan yakışmıyor
Nerden aldin bu bilgiyi haberleri izliyorum boyle bir bilgi gecmedi haberlerNe demiştim ? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etmedi
O zaten kendini kaybetti kardeşim ona uymasın diye dddimBjkhonlama klasida uyar o zaman itli kopekli oluomu bu isler ben karismak istemedigim icin hic mesaj atmadim kendi aralarinda cozsunler diye yanci olma bu konuda
Nerden aldin bu bilgiyi haberleri izliyorum boyle bir bilgi gecmedi haberler
Sen bosver abicim karisma beni bilen bilir bosa laf etmem her konuya atlamam ama terbiyesizlik gorunce dayanamam kime yapilirsa yapilsin ama maalesef anani al git diyen zihniyeti savunan insandan baska birsey beklemek de olmazBjkhonlama klasida uyar o zaman itli kopekli oluomu bu isler ben karismak istemedigim icin hic mesaj atmadim kendi aralarinda cozsunler diye yanci olma bu konuda
Ne atarlanıyorsun kötümü dedim uslubunu düzelt bana karşıSen bi dur be kardesim adam kemik atiyorum diyor konusmuyorsun biz dansoz diyince aklin basina geliyor soysuz diyor ses yok sen bak kardesim isine
Yav arkadasa kimsin sen uslup duzelteyim kufurmu ettim baska birseymi uslubu senden ogrenecek degilimNe atarlanıyorsun kötümü dedim uslubunu düzelt bana karşı
adam soysuzlar diyor ona takılmadın dansöze mi takıldın yaAyıp hocam dansöz falan yakışmıyor
Ya senin ben yanlıştır diyorum bunlara işte yea diyip geçtiğin olaylar için ben şimdi seni hiç tanımadan etmeden desem ki; öcalan'ı devletin kanalına çıkaran bu bakanın istifasına üzülen şerefsizdir,adidir, haysiyetsizdir karaktersizin en önde gidenidir isim vermiyorum asla desem mesela. Sonra bişey yazarsan isim vermiyorum sana demedim ki kemik attım ben ortaya sana kemik yok yeaa diyip geçsem. Ağzınla konuşmak yerine başka işler yapıyorsun enteresan şekilde de devam ediyosun aynı üsluba. Daha ilk mesajında belli etmişsin kendini seninle kim burada mantıklı bir çerçevede konuşulduğunda anlayış gösterip medeni bir sohbet edebileceğine inansın da savunduğu konular kşiler hakkında öz eleştiri yapsın. Beylik beylik laflar edince kendini bir halt zanneden değişik bir tür sosyal medyada o kadar çok var ki senin gibi gülüp geçmek lazım aslında.Bu yazdıklarımın hepsinin akp. Yaptı...diyorum..yanlış yaptı diyorum
Geçende sokağa çıkma yasağında uygulamama hatasi yaptı dedim..demem oki. Yanlışa yanlış diyebiliyoruz..
Sizde çıkın chp. 'nın bazı uygulamalarını yanlış deyin..
Haber kaynagi Bu paylasimi yapali 21 dk olmus ama dogrunlamadiki herhalde haberlerde buna benzer bilgi yok. Eger rte istifa ettirmediyse bende seninle ayni gorusteyim istifasi reddedilecek
Sen şaka mısın adama kızmış sağa sola ne yazdığınun farkında değilsin hayret bişey neyse uzatmayalımYav arkadasa kimsin sen uslup duzelteyim kufurmu ettim baska birseymi uslubu senden ogrenecek degilim
banada öyle geliyor talimatı RTE vermediyse reddedicekHaber kaynagi Bu paylasimi yapali 21 dk olmus ama dogrunlamadiki herhalde haberlerde buna benzer bilgi yok. Eger rte istifa ettirmediyse bende seninle ayni gorusteyim istifasi reddedilecek