- 30 Ocak 2019
- 4,465
- 2,416
B
Biri şimdi sert yoruma karşılıklır verir :)Doğru bir lafa ne kiliti gelsin kardeşim :)
Biri şimdi sert yoruma karşılıklır verir :)Doğru bir lafa ne kiliti gelsin kardeşim :)
Herkes aynı fikri beyan etmek zorunda değil kardeşim düşünce özgürlüğü derken bunu kastetmiştim az önce fakat sende aynı kafada olduğun için şaşırmadım birşeyler yorumlarken insanlar hakkında ileri geri konuşmaBurda .yavaş yavaş. Siyâset kokmaya başladı.. Şimdi siyasetin babasını yapalım..
Hiç isim.vermiyorum..
Soylunun. Istifasina en çok sevinen soysuxlardir
Şuan susma zamanı :)@AreyouHappy ne dedim
Erdoğanın damadına hakaret ediyorsun bak sonra dava açmasınlar sana. Biliyorsun silivri hala soğuk nisanda. :) Alırlar alimallah... :)Burda .yavaş yavaş. Siyâset kokmaya başladı.. Şimdi siyasetin babasını yapalım..
Hiç isim.vermiyorum..
Soylunun. Istifasina en çok sevinen soysuxlardir
Ben de o nedenden dolayı üzüldüm vallahi abiKim ne derse desin adamın dibidir. 2 defa yüz yüze çok kısa konusma fırsatım olmuştur. Beton yetmez derler ya öyle adamdır . . Pkk ya yaptıklarını yapan baska bir adam daha yoktur.
Dede bi evdekal rollingi yapta kendimize gelelim ya :)Erdoğanın damadına hakaret ediyorsun bak sonra dava açmasınlar sana. Biliyorsun silivri hala soğuk nisanda. :) Alırlar alimallah... :)
Çenesini tutabilse iyi adamdı aslında ama belediye seçimlerinde muhalefetin çok tepkisini çekti. Ortaya oynasa bu kadar baskıya maruz kalmayacaktı. Berat albayrak çok sevinmiştir
Blader ben senin ismini vermedim.. ortaya bi kemik.attim.soysuzlar dedim.. pkk. DhkpHerkes aynı fikri beyan etmek zorunda değil kardeşim düşünce özgürlüğü derken bunu kastetmiştim az önce fakat sende aynı kafada olduğun için şaşırmadım birşeyler yorumlarken insanlar hakkında ileri geri konuşma
Bence geri döner . Cumhurbaskanı bildiğin ayagına sıkar olursa. Hakan fidan -soylu - çavuşoğlu baska adam yok zaten etrafında.Ben de o nedenden dolayı üzüldüm vallahi abi
Yapak. :)Dede bi evdekal rollingi yapta kendimize gelelim ya :)
Bir konuda hatan var chplilerin şehit cenazesine gitmelerini yasaklayan bu adam değil miydi ve de belediyelerin yapmis oldugu yardimlari yasaklayan devlet icinde devlet olunmaz diyen bu adam degilmi gerci talimati cumhurbaşkanı vermistir diyor sonra benim hatam diyor o kadar milleti sokaga dokup salginin yayilmasinin suclusu kendi oldugu kadar cumhurbaskani da sucludurKim ne derse desin adamın dibidir. 2 defa yüz yüze çok kısa konusma fırsatım olmuştur. Beton yetmez derler ya öyle adamdır . . Pkk ya yaptıklarını yapan baska bir adam daha yoktur.
Bu konuda katılıyorum sözünü esirgemeden söylüyordu hatta saraydakınden cok uyarı almış zaman zaman cıkışlarından dolayı ama rest cekmiş konu terör olunca kimse beni susturamaz dediğini bi gazeteci abim söylemişti zamanında ne kadar doğru bilmiyorum tabiKim ne derse desin adamın dibidir. 2 defa yüz yüze çok kısa konusma fırsatım olmuştur. Beton yetmez derler ya öyle adamdır . . Pkk ya yaptıklarını yapan baska bir adam daha yoktur.
Bem ona ödünç veririm yeterki tamam hadi desin
Aha geldi benim adamım 2-3 ay oldu senle tartışmayalı dostum. Chplilerin Pkk cenazesine gitmesini evet yasakladı ki doğrudur. Diğerlerien cevap vermiyorum ki tartışmayalım diye :)Bir konuda hatan var chplilerin şehit cenazesine gitmelerini yasaklayan bu adam değil miydi ve de belediyelerin yapmis oldugu yardimlari yasaklayan devlet icinde devlet olunmaz diyen bu adam degilmi gerci talimati cumhurbaşkanı vermistir diyor sonra benim hatam diyor o kadar milleti sokaga dokup salginin yayilmasinin suclusu kendi oldugu kadar cumhurbaskani da sucludur