Ülke kafayı yemiş. Malum şahıs ölürse ne yapacaklar kim bilir.
Reisimizle birlikte biz de ölürüz sen ne diyorsun hüloooogÜlke kafayı yemiş. Malum şahıs ölürse ne yapacaklar kim bilir.
Hep aynı sahneDaha önce 2 defa daha istifa etti. Reis den geri döner bu bence.
Ağzından yel alsın .Ülke kafayı yemiş. Malum şahıs ölürse ne yapacaklar kim bilir.
Adamsın adam,bunları biz dediğimizde anlamıyorlar.Kendi düşen ağlamaz. Kendin belli ettin dilinle neler olacağını. Senden başka kimse seviyeyi düşürmüyor farkındaysan. Senin haddine değil kimin soylu kimin soysuz olacağına karar vermek. Adam gibi çık hakaret etmeden düşünceni belirt. Ha etmezsen, gördüğün gibi aynı sertlikte yanıt alırsın başka üyelerden.
Bizim forumda isim vermekten sakınan arkadaş olabilir kullanıcı adında Rize'nin plakasını taşıyordu. :dRize de birisi intihara kalkışmış ulan bee :)
ahahahaha :) Çok klas hareket yapmış öyleyse direk atama garantili :)Bizim forumda isim vermekten sakınan arkadaş olabilir kullanıcı adında Rize'nin plakasını taşıyordu. :d
Ne bekliyodunkiCehaletin son perdesi
Allah bu milletle alay edenin bu milleti ezenin gözlerini kör etsin perişan olsun ne diyim benim halkimi kim eziyorsa ister babam olsun ister peygamber olsun tırnak içinde diyorum ona karşıda savaşacam onlarada bedua edecem kim olursa olsun fark etmez küfürler de beduada ediyorumGüzel tiyatroydu bedavaya izledik daha ne istiyosunuz beyler :)
boşver aydınım ya alıştık bunlara ne diyelim ki allah hakkımızda hayırlısını versinAllah bu milletle alay edenin bu milleti ezenin gözlerini kör etsin perişan olsun ne diyim benim halkimi kim eziyorsa ister babam olsun ister peygamber olsun tırnak içinde diyorum ona karşıda savaşacam onlarada bedua edecem kim olursa olsun fark etmez küfürler de beduada ediyorum
Keşke tek sorun bu kaç kişi olsa 70 yıldan beri eziliyor bu halk dünya adaletsiz yer aslında o adaleti bozan benim namusuz insanoğlumboşver aydınım ya alıştık bunlara ne diyelim ki allah hakkımızda hayırlısını versin
adam biri intihar edicekti görevi sonlanmış olsaydı sen düşün nasıl bir cahil halkımız varKeşke tek sorun bu kaç kişi olsa 70 yıldan beri eziliyor bu halk dünya adaletsiz yer aslında o adaleti bozan benim namusuz insanoğlum
Sen bosver abicim karisma beni bilen bilir bosa laf etmem her konuya atlamam ama terbiyesizlik gorunce dayanamam kime yapilirsa yapilsin ama maalesef anani al git diyen zihniyeti savunan insandan baska birsey beklemek de olmaz