- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
Millet için hayırlısı neyse o olsun . Soylu gidiyor diye sevinen arkadaşlar sanki gelen kimin adamı olacak
Blader ben senin ismini vermedim.. ortaya bi kemik.attim.soysuzlar dedim.. pkk. Dhkp
Dev-sol. Abd. Israil feto bunları kastettim..
Sana ekmek dusmez
Ortaya kemik atmak bu değil sevinen herkesi kastediyorsun her sevinen pkk mı vatan haini mi fetocu mu ?Soylunun. Istifasina en çok sevinen soysuxlardir
Gelen adamı gılıçdaroğlu belirleyecekmiş :)Millet için hayırlısı neyse o olsun . Soylu gidiyor diye sevinen arkadaşlar sanki gelen kimin adamı olacak
Senin alıcılar bozulmuş bi ara tvyi götür baksınlar. Trt'de öcalanı çıkardı bu adam ya sırf muhalefete zarar vermek için. Sussa karışmasa kimse laf etmezdi şimdi. Pkk'yı yanlış adreste arıyorsun.Aha geldi benim adamım 2-3 ay oldu senle tartışmayalı dostum. Chplilerin Pkk cenazesine gitmesini evet yasakladı ki doğrudur. Diğerlerien cevap vermiyorum ki tartışmayalım diye :)
Öcalan trt soylu. Imamoğlu okumadı öcalanın mektubunu.Içişleri bakanlığının 2 önemli görevi vardır
1 özgürlük
2 güvenlik
Bunlar ters orantili dir.. bir denge içerisinde bu işi yürütmek lazım.. hele terororgutleriin crit attığı bu ülkede bu bakanlık ateşten gömlek
Çıkıp terörle mücadelede. Başarısız diyip eleştirir. Eyv..
Sussa karışmasa kimse laf etmezdimi ? O dediğin Bu adam chp den aday olsaydı olurdu. AKp den kim olursa olsun bir kulp bulunur . Ne kadar başarılı olursa olsun. Benim alıcılar gayet düzgün çalışıyor bir buçuk senedir fikrim hep aynı. Ve aynı kalacakSenin alıcılar buzulmuş bi ara tvyi götür baksınlar. Trt'de öcalanı çıkardı bu adam ya sırf muhalefete zarar vermek için. Sussa karışmasa kimse laf etmezdi şimdi. Pkk'yı yanlış adreste arıyorsun.
Acilim.yanlistir...aponun kardeşinin trt ye çıkması yanlıştır.. megrimegri akp kongrelerinde. Katılan kuzey ıraklı teröristeler yanlıştır..Senin alıcılar buzulmuş bi ara tvyi götür baksınlar. Trt'de öcalanı çıkardı bu adam ya sırf muhalefete zarar vermek için. Sussa karışmasa kimse laf etmezdi şimdi. Pkk'yı yanlış adreste arıyorsun.
Sen gene üfledin mi?Acilim.yanlistir...aponun kardeşinin trt ye çıkması yanlıştır.. megrimegri akp kongrelerinde. Katılan kuzey ıraklı teröristeler yanlıştır..
Alanını seven bir chp bi ozelstri yapsın
Başında dedim sussa faydalı adam. Ama damat alternatifi olmak için çoğu kişinin tepkisini çekti. Tabi soylu tek başına soylu değil.mehmet ağardan oluru almadan istifa da edemez. Soyluyu konuşturanda damada karşı kollayanda o zaten. Diline sahip olsa 10 numara iş yapan bakan olurdu sadece işine odaklansa mesela milli eğitim bakanı, mesela sağlık bakanı.Sussa karışmasa kimse laf etmezdimi ? O dediğin Bu adam chp den aday olsaydı olurdu. AKp den kim olursa olsun bir kulp bulunur . Ne kadar başarılı olursa olsun. Benim alıcılar gayet düzgün çalışıyor bir buçuk senedir fikrim hep aynı. Ve aynı kalacak
Buna sonuna kadar katılıyorum. Akp içindede soyluyu sevmeyen bir çok kişi var. Sağlık bakanlığı yada milli eğitim bakanlığı gibi " daha kolay" görev değil içişleri bakanlığı. O bakanlıkların 2 işi varsa bu adamın 15 . o mevkide olan kişi işine odaklanamıyor zor görev . Kendi içlerinde ki savaşlar vs vsBaşında dedim sussa faydalı adam. Ama damat alternatifi olmak için çoğu kişinin tepkisini çekti. Tabi soylu tek başına soylu değil.mehmet ağardan oluru almadan istifa da edemez. Soyluyu konuşturanda damada karşı kollayanda o zaten. Diline sahip olsa 10 numara iş yapan bakan olurdu sadece işine odaklansa mesela milli eğitim bakanı, mesela sağlık bakanı.
Blader ben kemiği terör örgütlerine attım..sen niye rahatsız oldun.. ben chp. Mhp. Ip.demedim..@klas53 gene basladin terbiyesizlige bence ben sevindim sozysuzmuyum simdi soysuz senin zihniyetindekilere denir kemik atmak ne demek terbiyesiz adam babaniza sovseler bu kadar savunmazsiniz karaktersizsin sen maalesef
Kendi düşen ağlamaz. Kendin belli ettin dilinle neler olacağını. Senden başka kimse seviyeyi düşürmüyor farkındaysan. Senin haddine değil kimin soylu kimin soysuz olacağına karar vermek. Adam gibi çık hakaret etmeden düşünceni belirt. Ha etmezsen, gördüğün gibi aynı sertlikte yanıt alırsın başka üyelerden.Blader ben kemiği terör örgütlerine attım..sen niye rahatsız oldun.. ben chp. Mhp. Ip.demedim..
Terör örgütleri sevindi dedim..
Sana ordan kemik dusmez..
Dansoz gibisin yeminle dansoz daha dune kadar saydigin partilere pkk fetocu diyen bendim dimi simdide kivuriyorsun ben suna dedim buna dedim senin gibilere kemik yakisir zaten bizim kemikle isimiz olmazBlader ben kemiği terör örgütlerine attım..sen niye rahatsız oldun.. ben chp. Mhp. Ip.demedim..
Terör örgütleri sevindi dedim..
Sana ordan kemik dusmez..
Bu yazdıklarımın hepsinin akp. Yaptı...diyorum..yanlış yaptı diyorumÖcalan trt soylu. Imamoğlu okumadı öcalanın mektubunu.
Yav halen chp diyosun utanmasaniz coronayida chp liler cikardi diyeceksinizBu yazdıklarımın hepsinin akp. Yaptı...diyorum..yanlış yaptı diyorum
Geçende sokağa çıkma yasağında uygulamama hatasi yaptı dedim..demem oki. Yanlışa yanlış diyebiliyoruz..
Sizde çıkın chp. 'nın bazı uygulamalarını yanlış deyin..