- 13 Şub 2019
- 6,844
- 8,461
Tamam yardimci olursan hallederiz nasil yapildigini pek bilmiyorum184 var @tryndamere dediği ligi bulamadım o kaç çip istiyor bilmiyorum 180 felansa senin üzerinden kurarız ligi
Tamam yardimci olursan hallederiz nasil yapildigini pek bilmiyorum184 var @tryndamere dediği ligi bulamadım o kaç çip istiyor bilmiyorum 180 felansa senin üzerinden kurarız ligi
Gözden kaçmıştır hocam ekleyelim senide @tiyes2242Abi ense yarın öderim dedim beni almadınız kimse vermemiş daha beği niye almadın ki
211 var bende kaça açılıyor işinize yararsa acayımevet, sende kaç coin var hocam ?
bro benıde eklesene fıyat olayında sonra yazmıstım gıtmemıs ıkı saattdır neden eklemedıler dıyorum :)Gözden kaçmıştır hocam ekleyelim senide @tiyes2242
beni yazmamıssınız barish eklemıstı söylemistimKatılımcılar--
@tiyes2242
@barish
@buraksk
@maxaljin
@neciptatli
@gs1905bb
@fyuksek
@lutonbaskanı
@mrefe9
@Mehmet55 ÖDEME ALINDI!
@tryndamere
@sait212
Ödeme yapmak isteyen yazsın.
Herkese uygunsa arkadaşın dediği gibi yapalım ?
400 jeton yaziyor 200 jeton satin al ona gore ortak hesaba eksik atarsin@tiyes2242 benide ekler misin birde lig kurulmadıysa ben kurarım jeton yetıyorsa
en düşük 14 takımlı liğler 280coin mecbur alıcaz211 var bende kaça açılıyor işinize yararsa acayım
tamam o zaman ligi sen kur ödemeyi gönderiyim paparadan toplanan paradan@tiyes2242 benide ekler misin birde lig kurulmadıysa ben kurarım jeton yetıyorsa
takım seçmem lazım ama kurmadan öncetamam o zaman ligi sen kur ödemeyi gönderiyim paparadan toplanan paradan
alma dur pc den gıreyım yapayım ben@umut98 dostum bilgisayardan giriyorsan anket felan yapınca coin geliyor 200 küsür var 280 yapabilir misin yoksa satın alıyım mı ?
en baştaki 280lik tam bize göre haksızlık olmaz takım güçleri eşitalma dur pc den gıreyım yapayım ben