Benımkı faceye baglı değilmiş hocam ya@umut98 dostum bilgisayardan giriyorsan anket felan yapınca coin geliyor 200 küsür var 280 yapabilir misin yoksa satın alıyım mı ?
200 Jeton Alıp ligi kurarım ben düşerim istersen yatırım mıktarından uygunsa acayımbirisi ödeme yapabilir mi atmeye gitmiyim şimdi ?
uygundur200 Jeton Alıp ligi kurarım ben düşerim istersen yatırım mıktarından uygunsa acayım
yer varsa beni de eklermisiniz200 Jeton Alıp ligi kurarım ben düşerim istersen yatırım mıktarından uygunsa acayım
tamam çekilişi sen yap o zaman hocamuygundur
yer varsa benide eklermisinizuygundur
katılımcılara numara ver her takım ıcın ayrı ayrı cek atıyorum başaksehır ıcın çek 3 mu çıktı 3 kimse başak sehir i alsın@umut98 paparanı atsana özelden sana para atcam ligi kur benim kurmam için 35tl lik paket almam lazım senin coinleri değerlendirelim en küçük paketi alsan yeter 13tl
Ben bilmiyorum @tiyes2242 ye sorabılırsınızyer varsa benide eklermisiniz
hocam bana değil @tiyes2242 ve @barish ile konusun ben cok oynayan biri değilim oyunu zaten maksat eğlence olsun@umut98 butun takim hedefleri ayni Ekli dosyayı görüntüle 27129
Katılımcılar--katılımcılara numara ver her takım ıcın ayrı ayrı cek atıyorum başaksehır ıcın çek 3 mu çıktı 3 kimse başak sehir i alsın
hocam doldu malesef :(yer varsa benide eklermisiniz
yayın yapamıcak mısın hocamKatılımcılar--
@tiyes2242 8
@barish 11
@buraksk 9
@maxaljin 1
@neciptatli 4
@gs1905bb 14
@fyuksek 10
@lutonbaskanı 2
@mrefe9 3
@Mehmet55 5
@tryndamere 13
@sait212 7
@deniz88 6
@umut98 12
TAMAMEN RASTGELE VERDİM NUMARALARI @umut98 gerisi sende
tüm takımların hedefi aynı gerek yok yayına takımlar eşit seviyede bahsettiğim ligdeyayın yapamıcak mısın hocam