- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Oynamayalı 1-2 yıl oldu net olarak hatırlamıyorum ama 1 ay felan sürer diye tahmin ediyorumBarış olay kaç gün sürecek?
Oynamayalı 1-2 yıl oldu net olarak hatırlamıyorum ama 1 ay felan sürer diye tahmin ediyorumBarış olay kaç gün sürecek?
Bence olur yapalım galiba 18 kişi olmayacak yada son 4 büyük hariç tutup 14 takım olabilirArkadaşlar 12 kişi olduk 6 tane büyük takımı boş bırakacaksak bu kadar kişi okeydir benim fikrim 4 büyükleri boş bırakmak,geriye kalan 14 takımı kura ile belirleriz fikirlerinizi söyleyin ona göre hareket edelim
Tamamdır.Oynamayalı 1-2 yıl oldu net olarak hatırlamıyorum ama 1 ay felan sürer diye tahmin ediyorum
Karışıklık olmasın diye yarın @tiyes2242 toplar diye düşündüm sonradan çıkma vs olmaması adınaTamamdır.
Para gönderelim diyen arkadaşların koştur koştur atm yapmalarına gerek yok o zaman. Hafta içi yolu düşen gönderir.
Ver 1'e geç. Alanın işine yarasın.Ödül kısmınıda ilk 3 şeklinde mi yapalım o konuda da fikirlerinizi bekliyorum
@tiyes2242 katılan herkesi özelden bir konuşmaya ekleyelim hocamBence ilk 3 alsin sıralamaya göre çoktan aza doğru ben şimdi gönderiyorum 20 tl yi kime göndereceğiz
Ekleyemezsin, limit var. 5 kişi sanırım bir konuşmada max.@tiyes2242 katılan herkesi özelden bir konuşmaya ekleyelim hocam
@tiyes2242 Müsait olduğunda yapacak şuan mesaide en geç 23 gibi yapar hocam@barish ortam soğumadan çekiliş yapılsın takımlar belirlensin kardeşim bence
Özel mesaj yazsın herkes o zaman @tiyes2242 'eEkleyemezsin, limit var. 5 kişi sanırım bir konuşmada max.
Para isini yarin halledeyim ben ne icin msj atacagizÖzel mesaj yazsın herkes o zaman @tiyes2242 'e
Yarına kadar gönderirsiniz onda sorun yok göndereceğinizde yazarsınızPara isini yarin halledeyim ben ne icin msj atacagiz
Paralar yarın toplanacak toplanan ödül sadece 1. Ye verilecek 14 takım şeklinde yapılacak 4 büyükler boş olacak şekilde yarın herşey halledilir ama 2 kişi eksik var şuan 12 kişiyizNeye karar verildi şimdi
bu şekilde güzel 2 kişi daha gelsin ayarlarızParalar yarın toplanacak toplanan ödül sadece 1. Ye verilecek 14 takım şeklinde yapılacak 4 büyükler boş olacak şekilde yarın herşey halledilir ama 2 kişi eksik var şuan 12 kişiyiz
kambersiz düğün olmaz kumarcı korktun muBir fazla kişi daha çıkarsa benim yerime de alalım arkadaşı. Çıkmaz ise katılayım.