- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
türkiye ligi veya premier fln olsa yapılırda bunda gerek yok hocamtüm takımların hedefi aynı gerek yok yayına takımlar eşit seviyede bahsettiğim ligde
türkiye ligi veya premier fln olsa yapılırda bunda gerek yok hocamtüm takımların hedefi aynı gerek yok yayına takımlar eşit seviyede bahsettiğim ligde
hangi ligi kuruyoruz gönder gelsin bana bakalımtüm takımların hedefi aynı gerek yok yayına takımlar eşit seviyede bahsettiğim ligde
@umut98en baştaki 280lik tam bize göre haksızlık olmaz takım güçleri eşit
bro en baştaki lig dediği aynı değil arjantin belçika felan olansa o en basta degıl adını bılmıyorum lıgın adını atın
Halı sahada da 9 giyerim :)Katılımcılar--
@tiyes2242 8
@barish 11
@buraksk 9
@maxaljin 1
@neciptatli 4
@gs1905bb 14
@fyuksek 10
@lutonbaskanı 2
@mrefe9 3
@Mehmet55 5
@tryndamere 13
@sait212 7
@deniz88 6
@umut98 12
TAMAMEN RASTGELE VERDİM NUMARALARI @umut98 gerisi sende
Böyle bi lig var bu nasil ben anlamiyorum amatürkiye ligi veya premier fln olsa yapılırda bunda gerek yok hocam
aga sen türkiye süper lig kur 4 büyükten birini seçmeyelim 14 takım kura ile yayında belirleyeyim var mı önerisi olanbro en baştaki lig dediği aynı değil arjantin belçika felan olansa o en basta degıl adını bılmıyorum lıgın adını atın
aga sen türkiye süper lig kur 4 büyükten birini seçmeyelim 14 takım kura ile yayında belirleyeyim var mı önerisi olan
bu olsun ya 20 takım var hepsinin gücü eşit @umut98 sana zahmetBöyle bi lig var bu nasil ben anlamiyorum ama
Ekli dosyayı görüntüle 27132
@buraksk nın dediği lig bana güzel geldi aslında ama senın lıg de hedefler 12 de olan var 1 de olan daha adil duruyor dıger lıg tabı ben anlamam sıze kalmsıaga sen türkiye süper lig kur 4 büyükten birini seçmeyelim 14 takım kura ile yayında belirleyeyim var mı önerisi olan
14 kişiyiz 1 tanede katılmak isteyen arkadaş vardı onuda alıyım 15 kişi 5 tanede bot olsunbu olsun ya 20 takım var hepsinin gücü eşit @umut98 sana zahmet
burağın dediği aynen onu kur sen ben ayarlıcam@buraksk nın dediği lig bana güzel geldi aslında ama senın lıg de hedefler 12 de olan var 1 de olan daha adil duruyor dıger lıg tabı ben anlamam sıze kalmsı
dostum katılcak mısın ? yazıyım mıbenide yazarmisiniz ama pazartesi vereblirim ortak miktarı maaşımı alınca uygunsa bende katılmak isterim
yazarsan sevinirimdostum katılcak mısın ? yazıyım mı
400 jeton en küçük paketi alsan yeter 200 hesabında var zaten@tiyes2242 lig kaç jeton ona gore jeton alayım mobılde yazmıyor
Bu ligi kurmak icin coin falan mi gerekiyor takimlara tiklayinca kontrat imzala falan yaziyor .burağın dediği aynen onu kur sen ben ayarlıcam
o işin dalgası ya normalde ücretsizde oynayabilirsin biz kendi aramızda oynayalım diye özel lig kuruyoruzBu ligi kurmak icin coin falan mi gerekiyor takimlara tiklayinca kontrat imzala falan yaziyor .
Tamamdir oyunu biliyorum da yillar gecti arayuzu falan hic cozemedimo işin dalgası ya normalde ücretsizde oynayabilirsin biz kendi aramızda oynayalım diye özel lig kuruyoruz